Rejoin.gr - Επιβίωση Ειδήσεις

Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα είναι ένας πολυχώρος, απογευματινής λειτουργίας, “δημιουργίας και έκφρασης για παιδιά & νέους με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού”, η όποια έχει αναπτύξει πολλαπλές δραστηριότητες μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από το ξεκίνημα της.

Ελάτε κοντά μας την Τετάρτη 2/12/2015 στις 17:30 στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου για να γνωρίσετε τα υπέροχα παιδία μας που θα σας παρουσιάσουν δρώμενα από τον πολυχώρο μας, και να ακούσετε και την συνεχεία του τραγουδιού της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα που θα συντροφεύει το ταξίδι μας από εδώ και πέρα.

Πρωταγωνιστές φυσικά, πέρα τους εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, είναι πάντα τα ίδια τα παιδιά μας που περνούν δημιουργικά απογεύματα στην "Γέφυρας Ζωής" .

Η παρουσία σας θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς και θα μας γεμίσει χαρά.

Σας περιμένουμε όλους εκεί! 

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα

Πελασγίας 133, Περιστέρι rejoin gefyra zois logo
Ν. Αττικής, 12137
Tel: 211 21 43 437
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web:http://gefirazois.gr
blogspot:http://gefyrazwhs. blogspot.gr
Facebook: ΓΕΦΥΡΑ-ζωής
Twitter: @gefyrazohs
Instagram: gefira zois

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr