Rejoin.gr - Επιβίωση Ειδήσεις

rejoin tournoua agapis dimos neapolis sukeon maketaΤο «Τουρνουά Αγάπης», που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή των παιδιών από τα αθλητικά τμήματα των Κ.Δ.Α.Π. και του μαζικού αθλητισμού, ξεκινά μεθαύριο,

Κυριακή 29 Νοεμβρίου, με τη διεξαγωγή του τουρνουά ποδοσφαίρου.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου ΔΕΛΑΣΑΛ στη Δ.Ε. Πεύκων, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Κατά τη διάρκειά του οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν τη δική τους προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, τιμώντας ταυτόχρονα τους μικρούς πλην μεγάλους πρωταθλητές της αγάπης και της αλληλεγγύης, όπως είναι οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές των αθλητικών γηπέδων.

Το «Τουρνουά Αγάπης» θα συνεχιστεί με αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και τζούντο έως και τις 13 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Βόλεϊ: Σάββατο 5.12 ● ΔΑΚ Αγ.Παύλου (τέρμα Ανθέων) ● 11π.μ.-2 μ.μ

Μπάσκετ: Κυριακή 6.12 ● Γήπ. Επταπυργίου (Επταπυργίου 150) ● 11 π.μ.-2 μ.μ.

Χάντμπολ: Σάββατο 12.12 ● ΔΑΚ Τριγώνου Συκεών (Λεχόβου με Μανδηλαρά) ● 11 π.μ.-2 μ.μ.

Τζούντο: Κυριακή 13.12 ● ΔΑΚ Τριγώνου Συκεών (Λεχόβου με Μανδηλαρά) ● 11 π.μ.-2 μ.μ.

Οι μικροί αθλητές, οι οποίοι συμμετέχουν στα τμήματα των Κ.Δ.Α.Π. και του μαζικού αθλητισμού, που λειτουργούν στο δήμο Νεάπολης-Συκεών υπό την ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών, κάνουν τη… σέντρα στο μεγάλο αγώνα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Στόχος όλων να κινητοποιηθεί η κοινωνία και να στηρίξει τις προσπάθειες που αναπτύσσονται συντονισμένα για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων ώστε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι στρωμένο με αγάπη και χαμόγελο για όλους τους συνανθρώπους μας που βιώνουν σκληρότερα από όλους τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης. Στη συντονισμένη προσπάθεια συμμετέχουν η ΚΕΥΝΣ, τα ΚΑΠΗ του δήμου, το σύνολο της σχολικής κοινότητας και οι κοινωνικές δομές για την αντιμετώπιση της φτώχειας, οργανώνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων που θα εκτυλίσσονται σε όλη την έκταση του δήμου για το επόμενο διάστημα.

Κορυφαίο γεγονός αποτελεί η εκ νέου συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία για μια ακόμη χρονιά στηρίζει τις πρωτοβουλίες και τον αγώνα του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου. Να σημειωθεί ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μηνιαίως εξυπηρετούνται 333 οικογένειες και 974 συνάνθρωποί μας, στο Κοινωνικό Συσσίτιο καθημερινά σιτίζονται 220 άποροι, ενώ στο Κοινωνικό Φαρμακείο εξυπηρετούνται 100 άποροι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής: 2313.313160 & 2313.313151
Κοινωνικό Παντοπωλείο: 2310.514706

rejoin dimos neapolis sykeon logo

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr