fpress24 iounios 2014 2Κυκλοφόρησε και αυτήν την Τρίτη 24/6 η Skywalker Free Press, εφημερίδα εργασίας και απασχόλησης, η οποία διανέμεται στους σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ.

Δείτε την εφημερίδα σε pdf στο παρακάτω σύνδεσμο: http://fpress.skywalker.gr/24062014fpress.pdf
 
Λίγα λόγια για την Skywalker Free Press:
Η ανάγκη για καλύτερη διάχυση της πληροφορίας και η εξασφάλιση επικοινωνίας των θέσεων εργασίας που φιλοξενεί και από υποψηφίους που στερούνται πρόσβασης στο internet, οδήγησαν την Skywalker.gr σε έκδοση εβδομαδιαίας 16σέλιδης Free Press έκδοσης. Η 1η κυκλοφορία έγινε στις 12 Φεβρουαρίου 2013 και διανέμεται σε 25.000 αντίτυπα ανά έκδοση.
Κάθε φύλλο περιλαμβάνει πρόσφατες θέσεις εργασίας και αγγελίες πλαισίου, όπως και καταχωρήσεις με αντικείμενο σχετικό με εκπαίδευση και καριέρα. Η επιλογή της ύλης γίνεται από την αντίστοιχη της ηλεκτρονικής έκδοσης Skywalker.gr.
Χειροδιανομή της εφημερίδας πραγματοποιείται κάθε Τρίτη σε επιλεγμένους περιφερειακούς σταθμούς του Metro και του ΗΣΑΠ καθώς και -κατά περίπτωση- σε προκαθορισμένους οδικούς κόμβους και σε τοπικά καταστήματα του ΟΑΕΔ. Δημοτικά Γραφεία Υποστήριξης Ανέργων και Γραφεία Διασύνδεσης ενθαρρύνονται να γίνουν σημεία παραλαβής.
Στο πρώτο δίμηνο της κυκλοφορίας της η Skywalker FreePress κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη στην εγκυρότητα του περιεχομένου της και να υπερνικήσει την -μάλλον δικαιολογημένη λόγω συνθηκών- δυσπιστία των νέων αναγνωστών της. Η παραγωγή της έκδοσης και η διανομή γίνεται με επιλεγμένους συνεργάτες, ενώ η συνολική διαχείριση και η οργάνωση του περιεχομένου από τα αντίστοιχα τμήματα της Skywalker.gr.
 
Ακολουθήστε την Skywalker Free Press στο Facebook:  https://www.facebook.com/SkywalkerFreePress
 
Βρείτε Online όλα τα τεύχη στο: http://freepress.skywalker.gr
 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr