afisa-giortes-kifa-lowΣειρά εκδηλώσεων – δράσεων των Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείων Αττικής το διήμερο 27-28 Ιούνη.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε διάφορες γειτονιές της Αττικής και θα περιλαμβάνουν ενημέρωση του κόσμου γιατην δράση των κοινωνικών ιατρείων με σκοπό την συγκέντρωση φαρμάκων, βρεφικού γάλακτος και εξοπλισμού.

Αναλυτικά :

Παρασκευή 27 Ιουνίου:

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας στο Ανοιχτό Θεατράκι επι της Παναγή Τσαλδάρη (απέναντι απο τον ΟΤΕ Περιστερίου-Μετρό Αγ. Αντώνιος) στις 20.30 με συζήτηση και μουσική.

Το Φαρμακείο Αλληλεγγύης στα Πατήσια καλεί τους αλληλέγγυους μπροστά στο προαύλιο του φαρμακείου (Ταυγέτου 60) μέσα στο σχολικό συγκρότημα Γκράβας στις 20.00 με ζωντανή μουσική και συλλογική κουζίνα.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιλίου στις 20.00 στη κεντρική πλατεία Ιλίου διοργανώνει ροκ συναυλία και ρεμπέτικο πρόγραμμα, συλλογική κουζίνα και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Σάββατο 28 Ιουνίου:

Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά στις 20.00 στη Παραλία Φρεαττίδας, μαζί με άλλες δομές αλληλεγγύης και τη πρωτοβουλία κατοίκων Πειραιά για Ελεύθερες Παραλίες διοργανώνουν συλλογική κουζίνα, ζωντανή μουσική και χορό.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ανοίγει τις πόρτες του απο τις 16.00 για μια γνωριμία των πολιτών με τη δράση της δομής αλληλεγγύης και απο τις 19.00 ξεκινά γιορτή με φαγητό, μουσική και χορό στο προαύλιο του Ιατρείου (δίπλα στη Τροχαία στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού).

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης Ν. Σμύρνης (Αμισού 67) στις 19.30 γιορτάζει τα εγκαίνια της δομής στο χώρο του Ιατρείου με φαγητό και μουσική.

Το Κοινωνικό Ιατρείο, Φαρμακείο Αλληλεγγύης Αθήνας από τις 11.00 έως τις 20.00 το βράδυ έξω απο το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο θα πραγματοποιήσει συλλογή φαρμάκων και ενημέρωση των πολιτών.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας από τις 11.00 στο χώρο του Ιατρείου (Γ. Λουκά 36) θα πραγματοποιηθεί γιορτή και συλλογική κουζίνα.

1, Σε πολλές γειτονιές της Αττικής αλλά και σε πόλεις της περιφέρειας, τα κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία αλληλεγγύης έχουν τα τελευταία χρόνια δημιουργήσει ασπίδα προστασίας για όλους όσοι έχουν αποκλειστεί από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας.

2.Έχουν δημιουργηθεί από γιατρούς και πολίτες σε εθελοντική βάση και λειτουργούν ανεξάρτητα από το κράτος. Ως συλλογικότητες αγωνίζονται να κρατήσουν όρθιους τους ανθρώπους απέναντι στην κρίση και τις πολιτικές λιτότητας.

3.Σήμερα 750 γιατροί, φαρμακοποιοί και πολίτες στην Αττική παρέχουν εντελώς δωρεάν πρωτοβάθμια περίθαλψη και την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή σε όσους έχουν ανάγκη, τους άνεργους, τους ανασφάλιστους, τους άπορους, Έλληνες και μετανάστες.

Μετέδωσε και εσύ Αλληλεγγύη!

Ένα κουτί βρεφικό γάλα, ένα φάρμακο, μια ώρα προσφοράς σε κάποιο από τα ιατρεία είναι ανεκτίμητη βοήθεια.

Ο καθημερινός αγώνας των Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων Αλληλεγγύης χρειάζεται και εσένα.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr