«Σχολή Δύναμης»: Δωρεάν βιωματικά σεμινάρια 5 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2015.

rejoin eisai gynaika eisai dynami fotoΌλες οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού έχουμε ζήσει τον πόνο, σωματικό και ψυχικό, που άρχισε τη στιγμή της διάγνωσης και νιώσαμε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ.

Όμως, κάποιες από εμάς έχουμε ζήσει και μια άλλη εμπειρία, τη στιγμή που παρά τη δοκιμασία, αποφασίσαμε να ξαναρχίσουμε τη ζωή μας και να χαρούμε κάθε τι που μπορεί να μας προσφέρει. Τη στιγμή που σταθήκαμε στα πόδια μας ξανά.

Γι αυτή τη στιγμή, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα για κάθε μία από εμάς, για την καθημερινή προσπάθειά μας να ξαναβρούμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους μας, σήμερα οι γυναίκες έχουμε ακόμα μία βοήθεια! Πρόκειται για τη Σχολή Δύναμης, μια σειρά Δωρεάν Βιωματικά Σεμινάρια, που υλοποιούνται μέσα από το Πρόγραμμα Ενημέρωσης «Είσαι Γυναίκα. Είσαι δύναμη!», μία πρωτοβουλία της NovartisOncologyυπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ και με την υποστήριξη του Συλλόγου μας.

Το Πρόγραμμα αυτό, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όλους, αναφορικά με τις ανάγκες μας, μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων ενεργειών.

Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν πέντε διαδοχικοί κύκλοι σεμιναρίων που απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή κάποια άλλη μορφή καρκίνου, καθώς και τους φροντιστές τους.

Η Σχολή Δύναμης απευθύνεται στη γυναίκα με ολιστικό τρόπο, παρέχοντάς της απαραίτητα εργαλεία που θα τη βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.

Μέσα από μια σειρά διαδραστικών σεμιναρίων, κάθε συμμετέχουσα θα έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει τον εαυτό της και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της, ανακτώντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή της. Κάθε κύκλος σεμιναρίων στόχο έχει να προσεγγίσει δημιουργικά μια διαφορετική πτυχή της φύσης της γυναίκας.

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 12 Νοεμβρίου, κάθε Δευτέρα 17:00-20:30, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 17:30-20:30, και τις Παρασκευές 18:30 – 20:30. Κάθε σεμινάριο διαρκεί κατά μέσο όρο 1,5 ώρα.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά απαιτείται η ηλεκτρονική εγγραφή στο www.eventora.com/el/Events/eisaigynaika-eisaidynami

Η κάθε γυναίκα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε όσα σεμινάρια ή ενότητες επιθυμεί.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα σεμιναρίων:

Δευτέρα, 5/10, 12/10, 19/10, 2/11, 9/11

  • Μυστικά για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών από την Άννα Παγούνη [Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος]

  • Σεμινάριο Δραματοθεραπείας με την Ευαγγελία Παπαθέου [Δραματοθεραπεύτρια, οικογενειακή θεραπεύτρια]

  • Σεμινάριο μόδας & styling με την Αννούσα Μελά [Συντάκτρια ομορφιάς / μόδας]

  • Συμβουλές για Makeup από την Χαρά Παπανικολάου [Makeupartist]

Τετάρτη, 7/10, 14/10, 21/10, 4/11, 11/11

  • Εισαγωγή στη Μουσικοθεραπεία με την Ευαγγελία Παπανικολάου [Μουσικοθεραπεύτρια, θεραπεύτρια GIM]

  • Συζήτηση και συμβουλές για τον Νευροπαθητικό Πόνο με την Αθηνά Βαδαλούκα [Αν. Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Αγωγής ]

  • Positivethinking” με τον Άγγελο Δερλώπα [επαγγελματίας Coach]

Πέμπτη, 8/10, 15/10, 22/10, 5/11, 12/11

  • Εικαστική Ψυχοθεραπεία με την Νιόβη Σταυροπούλου [Εικαστική ψυχοθεραπεύτρια]

  • Ασκήσεις για την καταπολέμηση του Λεμφοιδήματος, από την Αθηνά Τιγγινάγκα [Φυσικοθεραπεύτρια]

  • Προσαρμοσμένο Pilates/Yogasession με την Αϊνόλα Τερζοπούλου [δασκάλα Pilates]

Πού:

Όλα τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο «7ος», Καραγεώργη Σερβίας 4 (Στοά Καλλιγά), Πλατεία Συντάγματος

agkaliazo logo rejoin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr