rejoin ypostirixi se syggeneis atomon me anoia fotoΗ Ψυχογηριατρική εταιρεία«Ο Νέστωρ» θα πραγματοποιήσει μια νέα ομάδα, βασισμένη στο γνωσιακό-συμπεριφορικό μοντέλο, η οποία έχει εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία και απευθύνεται σε φροντιστές ασθενών με άνοια, και θα έχει σαν στόχο τη μείωση του άγχους και της επιβάρυνσης λόγω της φροντίδας.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Alzheimer, Ι. Δροσοπούλου 22, κάθε Δευτέρα, ώρα 12:00 – 13:30. Η ομάδα απευθύνεται αποκλειστικά σε φροντιστές ασθενών με άνοια.

Έναρξη 19  Οκτωβρίου.      

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα στα τηλέφωνα:210-8235050, 210-8235620

Ή επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του προγράμματος:

Αντώνης Μούγιας, Ψυχίατρος, ΕΥ Κέντρου Alzheimer, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεωργία Πρατήλα, Ψυχολόγος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

rejoin psyxogiriatriki etaireia o nestor logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr