rejoin as thn krinei o theos mpenakiΤην Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στις 21:00, στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival,  στο Μουσείο Μπενάκη, θα προβληθεί με Δωρεάν Είσοδο, η ταινία του Τζον Σταλ, "Ας Την Κρίνει ο Θεός".

Στην πιο διάσημη (και μαζί ασυνήθιστη) δημιουργία του, ο Τζον Σταλ δίνει απρόσμενα φαντασμαγορικές διαστάσεις σε μια ιστορία αρρωστημένου πάθους και δολοφονικής ζήλιας που έχει ως πρωταγωνίστρια μια στυγερή καλλονή η οποία είναι αποφασισμένη να επιστρατεύσει κάθε δυνατό μέσο προκειμένου να μην αφήσει κανένα να εισχωρήσει ανάμεσα στην ίδια και στον σύζυγό της.

Δίκαια βραβευμένος με Οσκαρ για την δουλειά που επιδεικνύει εδώ, ο διευθυντής φωτογραφίας Λίον Σάμροϊ λούζει αυτό το εξεζητημένο δράμα μέσα σε έναν τεχνικολόρ και φωτογενή παροξυσμό που σπρώχνει το φιλμ στη σφαίρα του απόκοσμου και έρχεται σε ιδανική αντίστιξη με το νοσηρό και κατάμαυρο περιεχόμενο του φιλμ.

Παρακινούμενο από μια υπόγεια ονειρική υφή, που δίνει εξωπραγματικές διαστάσεις στα δρώμενα και ενίοτε τα εξυψώνει στη σφαίρα του μυθικού, το "Leave Her to Heaven" είναι η εξιστόρηση ενός τρελού έρωτα, μιας βαμπιρικής αγάπης και μιας ολέθριας εμμονής, όπως τα φυγαδεύει μοναδικά πίσω από τη φαρμακερή ομορφιά της η Τζιν Τίρνεϊ, και τα συλλαμβάνει μέσα στην παρανοϊκή all American καρτ ποστάλ του ο σκηνοθέτης.

rejoin athens open fest cinemag

Σκηνοθεσία: Τζον Μ. Σταλ
Πρωταγωνιστούν: Τζιν Τίρνεϊ, Κόρνελ Γουάιλντ, Βίνσεντ Πράις, Τζιν Κρέιν
Έτος παραγωγής: 1945
Διάρκεια: 110'

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr