rejoin nerratives of crisisΗ Διεθνής Εταιρία Γαλλόφωνων Κοινωνιολόγων  AISLF, η Διεθνής Εταιρία Κοινωνιολογίας  ISA, η Σχολή Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημώντου ΑΠΘ, η Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, το Γενικό Προξενείο της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη καθώς και ο Δήμος Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο Διεθνές Συνέδριο «Αφηγήσεις της Κρίσης, Μύθοι και Πραγματικότητες της Σύγχρονης Κοινωνίας» που θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Ιουνίου του 2015στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Α.Π.Θ., με επίσημες γλώσσες τα ελληνικά, τα γαλλικά και τα αγγλικά.

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Πληροφορίες-Eπικοινωνία:
E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
ΗμερομηνίεςδιεξαγωγήςΤετάρτη, 24 Ιούνιος, 2015 (All day) εώς Παρασκευή, 26 Ιούνιος, 2015 (All day)
ΧώροςΠανεπιστήμιο Μακεδονίας και και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Οργάνωση συνεδρίου/ημερίδαςΣχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών

Πηγή Ενημέρωσης: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr