rejoin hmerida aigineitio

Το Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης"Εισαγωγή στη Συστημική Προσέγγιση και σε Οικογενειακού Τύπου Παρεμβάσεις" της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας, σε συνεργασία με το Ιατρείο Ψυχοθεραπείας Οικογένειας και Ζεύγους της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής Ε.Κ.Π.Α.-Αιγινήτειο Νοσοκομείο, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Family Systems Psychiatry in hospital and community settings".

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, 9:30-13:00, στο Αμφιθέατρο του Αιγινητείου Νοσοκομειου, Βασ. Σοφίας 72 και Αιγινήτου (είσοδος από Αιγινήτου).

Ομιλητής:
Prof. Jochen Schweitzer, University of Heidelberg and Helm Stierlin Training Institute, Heidelberg.

Συζητητές:
Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Παιδοψυχίατρος, Αναπλ. Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.
Κάτια Χαραλαμπάκη, Ψυχίατρος, Συντονίστρια-Διεθύντρια Μονάδας Οικογενειακής Θεραπείας Ψ.Ν.Α., Πρόεδρος ΕΕΣΣΚΕΨΟ.

Συντονίστρια:
Βαλέρια Πομίνι, Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Ιατρείο Οικογένειας και Ζεύγους, Α' Ψυχιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Επιστημονικά Υπεύθυνη Προγράμματος Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης ΕΕΣΣΚΕΨΟ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος για την Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων και Νέων που συντονίζεται από το Π.Μ.Σ. "Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας" της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr