Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Κοινωνικά Παντοπωλεία

rejoin apostolh kali8eas footΟ Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Δήμος Καλλιθέας στα πλαίσια κοινής προσπάθειας για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των δημοτών–κατοίκων και κατοίκων του Δήμου Καλλιθέας, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα βασικά είδη διατροφής, αποφάσισαν τη δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Αποστολή Αγάπης, Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών & Δήμου Καλλιθέας».

To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή»  στο Δήμο Καλλιθέας εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2012 και λειτουργεί με την υποστήριξη της Ι. Αρχιεπισκοπής Κύπρου. Το ωράριο λειτουργίας του είναι Δευτέρα και Τετάρτη από τις 9 πμ. ως και τις 5 μμ.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Αγησιλάου 9α στην Καλλιθέα, που παραχωρήθηκε για το συγκεκριμένο σκοπό από το Δήμο Καλλιθέας στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στοχεύει στην κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης 200 οικογενειών (απόρων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών με ανήλικα παιδιά, μοναχικών ανθρώπων κ.ά.).rejoin apostolh koinwniko pantopwleio

Στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» παρέχονται τυποποιημένα είδη διατροφής όπως λάδι, γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, αλεύρι καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής. Τα προϊόντα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» παρέχονται στους δικαιούχους δωρεάν και έχει τη δυνατότητα να καλύψει μέχρι 500 επωφελούμενα άτομα δημότες–κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.

Για την επιλογή των δικαιούχων, οι οποίοι δεν μπορεί να είναι δικαιούχοι ταυτοχρόνως της βοήθειας του «Κέντρου Αλληλεγγύης» του Δήμου Καλλιθέας που εδρεύει στην οδό Ναυσικάς 5 και της βοήθειας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» λαμβάνονται υπ’ όψιν συγκεκριμένα κριτήρια βάσει των οποίων η αρμόδια επιτροπή επιλέγει ποιοι από τους αιτούντες αποκτούν το δικαίωμα εξυπηρέτησης από το «Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Πληροφορίες:
Διεύθυνση: Αγησιλάου 9α 
Περιοχή: Καλλιθέα
Πόλη: Αθήνα
Τηλέφωνο: 213.0184400
SiteΚοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών & Δήμου Καλλιθέας

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι