Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Κοινωνικά Παντοπωλεία

rejoin koin pantop hrakleiouΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου, καλείται να συνεχίσει να καλύπτει ανάγκες διατροφής, ψυχαγωγίας, ένδυσης, είδη ατομικής υγιεινής και υπόδησης τουλάχιστον 300 οικογενειών κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του 2013, που ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια, και τις αρχικώς 150 οικογένειες.
Παράλληλα παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ενημέρωσης για τη λειτουργία όλων των Κοινωνικών Δομών και θα πραγματοποιούνται παραπομπές σε άλλου είδους υπηρεσίες.rejoin koin pantop hrak afisa
Η παρατεταμένη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε στη χώρα μας αλλάζει δραματικά ολοένα και περισσότερο τη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας οδηγώντας κάποιους ακόμα και στα όρια της εξαθλίωσης.
Η ενεργητική και οργανωμένη αλληλεγγύη των τοπικών κοινοτήτων μπορεί να δώσει με αξιοπιστία και διακριτικότητα την ανακούφιση, τη στήριξη και το χρόνο που χρειάζονται κάποιοι συμπολίτες μας για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους χωρίς να πληγωθεί η αξιοπρέπειά τους.
Στα πλαίσια της ενεργητικής και οργανωμένης αλληλεγγύης έχουν δραστηριοποιηθεί Κοινωνικοί Φορείς, τοπικές Αρχές, Σύλλογοι, επιχειρήσεις και ιδιώτες για τη σύσταση ενός Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας στο Δήμο Ηρακλείου για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ζωοδόχος Πηγή-Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ηρακλείου».

Πληροφορίες:
Διεύθυνση: Μονής Αγκαράθου και Κοσμά Ζώτου
Τηλέφωνο: 2810.244186
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Facebook Page

 

 

 

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι