dorean-exetaseisΣε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν όσα παιδιά το επιθυμούν στον Δήμο Μήλου, από τις 29 έως και τις 31 Αυγούστου, και στον Δήμο Βόλου (Μηλιές, Αγριά, Νέα Ιωνία) από τις 4 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος προληπτικής ιατρικής που εκπονεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούλιο του 2014 το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» η Κινητή ιατρική Μονάδα και η Κινητή Οφθαλμολογική/Ωτορινολαρυγγολογική Μονάδα του οργανισμού επισκέφτηκαν 20 Δήμους σε 7 Περιφερειακές Ενότητες πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές κι οδοντιατρικές εξετάσεις σε 9.159 παιδιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2013 έχουν συνολικά εξεταστεί 41.852 παιδιά σε όλη τη χώρα.

Κινητήριος δύναμη και της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2014 – 2015 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr