aytosxediasmosΠάρε όσα ξέρεις για τον αυτοσχεδιασμό και ξέχασέ τα.
Αυτοσχεδιασμός σημαίνει αυθορμητισμός, παιχνίδι και εορτασμός της αποτυχίας! Εξερευνούμε τις ανείπωτες δυνατότητες της φαντασίας μας και της δημιουργικότητας μας διδάσκοντας τον εαυτό μας να σκέφτεται λιγότερο και να προσπαθεί λιγότερο.

Μέσα από αυτό το εργαστήρι θα σας δείξουνε τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιασμού που διαμορφώνουν το σκελετό αυτής της μορφής τέχνης. Μαθαίνουν να μην φοβόμαστε την αποτυχία και να παίρνουμε περισσότερα ρίσκα, ενώ στηρίζουμε τον διπλανό μας ο οποίος έχει πάρει και αυτός με τη σειρά του κάποιο ρίσκο. Χτίζουμε εμπιστοσύνη, μαθαίνουμε να αφήνουμε τον έλεγχο και να ζούμε τη στιγμή, αντί να φοβόμαστε για το αποτέλεσμα των επιλογών μας.

Θα δείτε πόσο εύκολο και ξεκαρδιστικό είναι να αυτοσχεδιάζουμε, να είμαστε πανέτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε απρόσμενο ερέθισμα, και να παίρνουμε ρίσκα τόσο επί σκηνής όσο και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.

Σας περιμένουν, λοιπόν, στο ρυθμό του αυτοσχεδιασμού!

Το επόμενο δωρεάν εισαγωγικό μάθημα στα ελληνικά θα γίνει την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου – 6.45μμ – 9.00 μμ.
Βασιλείου Μακεδόνος 2, (Μετρό: Σταθμός Λαρίσης), Αθήνα.

Τηλέφωνο: +30 6955.461615

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr