rejoin job1

H διενέργεια προγραμματισμένων συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό,  η συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους, η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, καθώς και η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας ήταν οι βασικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν στις εργασίες του Thessaloniki #JobFestival 2018, που διοργάνωσε το Skywalker.gr.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Capsis με ελεύθερη είσοδο.

Οι πάνω από 1.200 επισκέπτες που παρευρέθηκαν στη φετινή διοργάνωση είχαν τη δυνατότητα:

  • Να επισκεφθούν τα περίπτερα των 33 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Να συμμετάσχουν στις 580 προγραμματισμένες συνεντεύξεις, οι οποίες έλαβαν χώρα μέσα σε 16 ώρες.
  • Να παρακολουθήσουν 58 ώρες workshop με 30 εισηγητές και 30 θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας, την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και την αυτοβελτίωση στον χώρο εργασίας.
  • Να συμμετάσχουν σε παράλληλες δράσεις ενίσχυσης της επαγγελματικής τους ταυτότητας, όπως όπως το Check your CV, διόρθωση βασικών σημείων του βιογραφικού σημειώματος, το Dress Code, συμβουλές ένδυσης για τη συνέντευξη και την εργασιακή ζωή, το Photo Pro, λήψη φωτογραφιών για επαγγελματική χρήση, το Game You Up, παιχνίδια με σκοπό την ανακάλυψη επαγγελματικών δεξιοτήτων, το Coach For You, συνεδρία με coach με σκοπό την επαγγελματική ενδυνάμωση, το Self-intro Pro, εργαστήριο εκμάθησης της αυτοπαρουσίασης, και το 20” Video Pitch, παρουσίαση εαυτού σε βίντεο 20”, συνοδευτικό του CV.

Το Thessaloniki #JobFestival 2018 είναι μία δράση του Skywalker.gr που πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ενισχύσει την απασχολησιμότητα μέσω της εκπαίδευσης των αναζητούντων εργασία και της συνάντησής τους με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό.

Και φέτος μία ακόμα επιτυχημένη ενέργεια αποτέλεσε η διαδικασία προγραμματισμένων συνεντεύξεων, που συνέβαλε αφενός οι υποψήφιοι να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και αφετέρου οι εταιρίες να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο για την εκάστοτε θέση εργασίας.

Το Skywalker.gr συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης του οικοσυστήματος της εργασίας στην Ελλάδα διοργανώνοντας δράσεις με χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες, όπως τα #JobFestivals και #JobDays σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με δωρεάν πρόσβαση και συμμετοχή για όλους.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρίες που το εμπιστεύονται για τη δημοσίευση των αγγελιών τους ξεπερνούν τις 6.000 και οι επισκέπτες καθημερινά αγγίζουν τις 40.000.

Η διοργάνωση του Thessaloniki #JobFestival 2018 πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα:  ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Χορηγοί: OCEAN BASKET, PHC

Υποστηρικτές: AMDOCS, ALUMIL, ACROTEL HOTELS & RESORTS, ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, WEST, GEOANALYSIS, ANTHEMUS SEA, DIRECTED, APOELLA

Υποστηρικτές παράλληλων δράσεων: LEAD COMPASS, Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, OXFORD COMPANY, SARAH LAWRENCE, FRANSA, GREAT ESCAPE, ICF GREECE CHAPTER, INTRIDEO, CAREER DESIGN, VOICE & MINDFULNESS

Food partners: EΨΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, RAINBOW WATERS, ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΡΥΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

Χορηγοί επικοινωνίας:  ΕΠΙΧΕΙΡΩ, THESTIVAL.GR, THESS NEWS, VORIA.GR, THESOUT.GR, 1055 ROCK, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, THESSALONIKI PRESS, TYPOSTHESS.GR, THAT’S LIFE, REJECTED.GR,  GET BUSY.GR, INFOSPOUDES.GR, OFF RADIO, LIGHT-RADIO.NET, EDUADVISOR.GR, BUSINESS WOMAN, ECOZEN.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events marketing director, Skywalker.gr, 210.97.30.280, εσωτ. 227, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

rejoin job2

rejoin job3

 

 

 

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr