rejoin schwimming

Στη διάθεση των κολυμβητών θα είναι από την Τετάρτη 19 Απριλίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και απολύμανσης της πισίνας.
Η διακοπή της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου τους χειμερινούς μήνες αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο ώστε να γίνουν εκτεταμένες εργασίες προκειμένου να παραδοθεί σε χρήση από τους μικρούς και μεγάλους φίλους του υγρού στοιχείου με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.
Στο πλαίσιο αυτό, από τα ειδικά τεχνικά συνεργεία έγινε η απολύμανση της κολυμβητικής δεξαμενής, στεγανοποίηση χώρων και αλλαγών στα φίλτρα καθαρισμού τόσο στην πισίνα όσο και στις ντουζιέρες, αντικατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων όπου χρειαζόταν, καθώς και η απαραίτητη μόνωση στα φρεάτια. Ανάμεσα στις παρεμβάσεις που έγιναν είναι και η συντήρηση των πλακιδίων της πισίνας με την αντικατάσταση του αρμού και η χλωρίωση της.
Με την υλοποίηση και ολοκλήρωση όλων των προβλεπόμενων παρεμβάσεων, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση για να φιλοξενήσει τους κολυμβητές για τις εαρινές και θερινές βουτιές. Και μάλιστα σε πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, η οποία λαμβάνει συνεχώς πιστοποιητικά έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από τη Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος και διάθεσης υγρών αποβλήτων από την ΕΥΑΘ.

Τμήματα και πρόγραμμα λειτουργίας
Το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10π.μ. έως τις 3μ.μ., με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, τμήματα ενηλίκων και τμήματα για παιδιά.
Τα παιδικά τμήματα περιλαμβάνουν τμήματα εκμάθησης αρχάριων 4-6 ετών, μέτριων και προχωρημένων 4-6 ετών, αρχάριων 6-8 ετών, μέτριων και προχωρημένων 6-8 ετών, παιδιών 8-10 ετών και 10-14 ετών.
Σε ό,τι αφορά στους ενήλικες, θα λειτουργήσουν τμήματα αεροβικής στο νερό (aquaerobic), εκμάθησης κολύμβησης και μυϊκής ενδυνάμωσης. Επίσης, οι ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό θα είναι καθημερινά από τις 10π.μ.έως τις 4.30μ.μ. και 8.30μ.μ-10μ.μ., και τα Σαββατοκύριακα από τις 10π.μ. έως και τις 3μ.μ.

Κανόνες-όροι συμμετοχής
Για την απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου, η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεάπολης-Συκεών και του Γραφείου Αθλητισμού ακολουθεί πιστά τον κανονισμό που θεσπίστηκε με στόχο να αποτραπούν δυσάρεστα γεγονότα και καταστάσεις, έτσι ώστε η πισίνα να παραμείνει ασφαλής χώρος άθλησης για όλους, μικρούς και μεγάλους. Μεταξύ αυτών είναι και οι εξής βασικοί κανόνες-όροι που καλούνται να τηρήσουν οι λουόμενοι: 
• Όλα τα μέλη υποχρεούνται να επιδεικνύουν την ατομική τους κάρτα στη γραμματεία κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου,
• Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο Κολυμβητήριο είναι ιατρική βεβαίωση (ισχύος 12 μηνών) από δερματολόγο και καρδιολόγο ή παθολόγο, όπου θα αναγράφεται για τους ενήλικες ότι ο αθλούμενος είναι κλινικά και δερματολογικά υγιής, και από παιδίατρο για τα παιδιά,
• Προσκόμιση Πιστοποιητικού Γέννησης για παιδιά 4 ετών, τα οποία θα παρακολουθούν παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης ή κοινού και για παιδιά 14 ετών τα οποία θα κολυμπούν στις ώρες κοινού χωρίς κηδεμόνα,
• Απαγορεύεται η είσοδος στην πισίνα σε όσους έχουν ανοιχτές πληγές ή σε άτομα που πάσχουν από μεταδοτική νόσο ή ίωση,
• Δεν επιτρέπεται η κολύμβηση πριν περάσουν τρεις ώρες από το τελευταίο γεύμα,
• Υποχρεωτικά οι αθλούμενοι κάνουν ντους με σαπούνι πριν από την είσοδό τους στην πισίνα και μετά την κολύμβηση,
• Ο απαραίτητος εξοπλισμός του αθλούμενου περιλαμβάνει σκουφάκι, μαγιό κολυμβητικό (όχι βερμούδα) και σαγιονάρες,
• Δεν επιτρέπονται αντηλιακά και κάθε είδους λιπαντική ουσία διότι προσβάλλουν την ποιότητα του νερού,
• Δεν επιτρέπεται η προπόνηση σε όσους δεν γνωρίζουν κολύμβηση και δεν συνοδεύονται από προπονητή,
• Οι αθλούμενοι είναι υπεύθυνοι για τη φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
-Δημοτικό Κολυμβητήριο Νεάπολης-Συκεών
Λεχόβου 7, Συκιές (περ. Κρυονερίου) – Τηλ.: 2310.200327
-Γραφείο Αθλητισμού (Δ.Σ.Νεάπολης, περ. Στρεμπενιώτη) - Τηλ.: 2313.32956

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://www.dimosneapolis-sykeon.gr/web/guest/annanc…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ-ΟΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://www.dimosneapolis-sykeon.gr/web/guest/annanc…


 Πηγή: Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr