rejoin kathr

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΙΙ» σε ένα κατάμεστο Βασιλικό Θέατρο την Δευτέρα 13 Μαρτίου και έπειτα από την μεγάλη ζήτηση του κοινού για επανάληψη της παράστασης,  το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  σε συνεργασία με τoν μη κερδοσκοπικό θεατρικό σύλλογο  ΟmΑ αποφάσισαν να διοργανώσουν τρεις ακόμα παραστάσεις στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» την Δευτέρα 20 Μαρτίου, Δευτέρα 27 Μαρτίου και Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 21:00, δίνοντας έτσι στο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ευκαιρία  να απολαύσουν  την παράσταση,  με τις συγκλονιστικές ερμηνείες του Τάσου Χαλκιά, του Νίκου Νικολάου και  του Φίλιππου Ζαρφειάδη σε κείμενα του Δημήτρη Μποσκαϊνου,  καθώς και τις άρτιες ερμηνείες της Γιολάντας Μπαλαούρα, της Άντας Τσεσμελή Edwards και της Δέσποινας Γωνιάδου σε κείμενα της Άντας Τσεσμελή Edwards.

«ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΙΙ»

της Άντας Τσεσμελή Edwards

Δευτέρα 20/03/17 , Δευτέρα 27/03/17 & Τρίτη 28/03/17

Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διάρκειας,

χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής

ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»


Λίγα λόγια για το έργο:

Έρχεται κάποτε η στιγμή που ο καθένας από εμάς πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του και να αντιμετωπίσει το είδωλό του.  Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως να το αντιμετωπίσουμε; Και τι γίνεται με τις σκιές των άλλων που θαμπώνουν την εικόνα;

Οι βραβευμένοι Καθρέφτες της Άντας Τσεσμελή Edwards μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων παραστάσεων επιστρέφουν με το sequel Καθρέφτες ΙΙ με τους Τάσο Χαλκιά, Νίκο Νικολάου και Φίλιππο Ζαρφειάδη, σε κείμενο του Δημήτρη Π. Μποσκαΐνου. Ένα βαθιά ανθρώπινο και επίκαιρο έργο για την αλήθεια της ύπαρξης, μια προσεκτική, λυρική αλλά και δυναμική προσέγγιση στην ουσία της ζωής.

Τρεις άντρες – ο δημόσιος υπάλληλος Θεμιστοκλής, ο ιδιωτικός υπάλληλος Σωκράτης και ο Στρατηγός εν αποστρατεία Τάσος – βρίσκονται μπροστά στο αδιέξοδο μιας ανικανοποίητης και άδειας ζωής. Ο χρόνος, η μνήμη, τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία της προσωπικότητάς τους ζυγίζονται για να αποκαλύψουν πως όσοι υπήρξαν στη ζωή τους δεν είναι πια παρά σκιές στον καθρέφτη της ψυχής τους.

Μέσα από μια οδυνηρή διαδικασία οι τρεις ήρωες φτάνουν στη λύτρωση. Είναι πια αρκετά δυνατοί για να πετάξουν από πάνω τους όσα «παραμορφώνουν» το είδωλό τους.

Οι Καθρέφτες ΙΙ φωτίζουν με τρόπο γοητευτικό και μαγικό συνάμα όσα ηθελημένα ή αθέλητα η μνήμη σπρώχνει προς τη λήθη. Όσο πιο κοντά πλησιάζει κανείς τον καθρέφτη του τόσο πιο επικίνδυνο και τολμηρό είναι.

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενα ανδρών |  Δημήτρης Π. Μποσκαΐνος

Κείμενα γυναικών | Άντα Τσεσμελή Edwards

Διανομή | Τάσος Χαλκιάς – Νίκος Νικολάου – Γιολάντα Μπαλαούρα – Άντα Τσεσμελή Edwards – Δέσποινα Γωνιάδου – Φίλιππος Ζαρφειάδης

Σκηνογραφία – Κοστούμια | Αθανάσιος Κολαλάς

Τεχνική επιμέλεια | Παναγιώτης Κουντουράς

Συνδιοργάνωση | ΟmA   & Κέντρο Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας

Παραγωγή | ΟmA (www.ouranosmeasteria.com)

 

rejoin kathr1

 


Πηγή: Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr