rejoin niwseΤο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργανώνει την δράση «Νιώσε για μια στιγμή ΑΜΕΑ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Η δράση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-14:00, στην πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της οδού Ερμού.

Μέσα από  μια σειρά από διαδραστικές ενέργειες με την επιμέλεια των σπουδαστών του τομέα Υγείας και  Κοινωνικών Υπηρεσιών, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να μπει για λίγο στη θέση των Ατόμων με Αναπηρία.

Οι σπουδαστές του τομέα Υγείας παράλληλα θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους γύρω από τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία που έχουν υπογράψει και εφαρμόζουν όλα τα Κράτη – Μέλη της ΕΕ, αλλά και για τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (FRA) που συντονίζει και ελέγχει την εφαρμογή της Σύμβασης αυτής.

Στόχος της δράσης είναι η κατανόηση σε θέματα αναπηρίας, αλλά και η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την αξιοπρέπεια και την ευημερία των ατόμων με αναπηρία.

Υποστηρικτής: Εμπόριο Ιατρικών Ειδών Δίγκας

Χορηγοί Επικοινωνίας: Thestival.gr, Ράδιο Θεσσαλονίκη, Ερωτικός, Next FM, ThessNews, Βεργίνα TV


Πηγή: ΙΕΚ Δέλτα

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr