rejoin omadikhΟμαδική έκθεση Δελίνα Βασιλειάδη, Κατερίνα Βικία-Σακελλάρη, Ελευθερία Στόικου, Στρατής Ταυλαρίδης.

Ενστικτωδώς βιωμένο, το κάθε έργο της Δελίνας Βασιλειάδη πλάθεται αυτοδύναμα ως προς τη σύνθεσή του, χάρη στην κοσμική-μεταφυσική ενέργεια, από την οποία είναι διαπερασμένο. Και, όντως επισημαίνουμε εδώ, εκείνη την ενέργεια που ορίζει ότι πνεύμα και ύλη δεν αποτελούν παρά δύο διαφορετικές όψεις μιας και της αυτής υπέρτατης αλήθειας. 
(Απόσπασμα από κείμενο της Ντόρας Ηλιοπούλου-Ρογκάν) 

Η Κατερίνα Βικία-Σακελλάρη, έχοντας σαν έμπνευση τα διάφορα στυλ διακόσμησης, τις τέχνες, την φύση και φυσικά την ισορροπία των χρωμάτων, με διάφορες τεχνικές δημιουργεί εικαστικά αντικείμενα για όλες τις επιθυμίες. 

Η ζωγραφική επιφάνεια της Ελευθερίας Στόικου οργανώνεται με γραμμές =, συρμένες η μια στην άλλη ασφυκτικά, συνωστισμένες σε μια κίνηση σχεδόν ε(αυτιστική).  Γραμμές βαμβακέννοιες με υφή κλωστής. Πότε τεντωμένες σαν χορδές έτοιμες να ακουστούν, να σημαδεύσουν και πότε χαλαρές έτοιμες να μορφοποιηθούν. 

Ο Στρατής Ταυλαρίδης, παίρνει αφορμή από εικόνες της καθημερινότητας οι οποίες πλέον έχουν διαφύγει της προσοχής μας και τις επαναφορτίζει με την αξία και την αίσθηση που τους αρμόζει. Στρέφει το βλέμμα μας σε αυτές τις εικόνες, παρακινώντας μας στην ουσία, να ξανά ανακαλύψουμε την ομορφιά τους. Τα διάτρητα σύμβολα αποκτούν διαφορετική διάσταση καθώς αποσπώνται από το φυσικό τους περιβάλλον και τοποθετούνται σε έναν εκθεσιακό χώρο. 


Έως 24 Δεκεμβρίου 2016 στη Γκαλερί Λόλα Νικολάου (Τσιμισκή 52)
Με ελέυθερη είσοδο για το κοινό.

Τρίτη: 12:00 με 20:00

Τετάρτη: 12:00 με 15:00

Πέμπτη: 12:00 με 20:00

Παρασκευή: 12:00 με 20:00

Σάββατο: 12:00 με 15:00


Πηγή: Δελτίο Τύπου

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr