Συνεχίζονται οι αγώνες, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών και αγώνες μπάσκετ 3Χ3 με τη συμμετοχή συλλόγων 

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται το τουρνουά αγάπης που διοργανώνει για μία ακόμη φορά, ενόψει του Πάσχα, στο δήμο Νεάπολης-Συκεών η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου (Κ.Ε.Υ.Ν.Σ). Στόχος, η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου, από το οποίο ωφελούνται εκατοντάδες οικογένειες.

Αυτή η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της ανθρωπιάς έχει αρχίσει ήδη από τις 9 Απριλίου σε αθλητικούς χώρους του δήμου και θα διαρκέσει έως τις 23 Απριλίου 2016.

Μετά το τζούντο, το τένις και το ποδόσφαιρο, τη σκυτάλη παίρνουν τα αθλήματα του μπάσκετ, του βόλεϊ και του χάντμπολ.

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 11 π.μ., θα διεξαχθεί ο αγώνας μπάσκετ στο γήπεδο Επταπυργίου Συκεών. Η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου είναι ο λόγος για τον οποίο ενήλικες αλλά και αθλητές συλλόγων ηλικίας 12-16 ετών θα παίξουν, στο πλαίσιο του τουρνουά αγάπης,  μπάσκετ 3x3 μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου 16 Απριλίου, στο Γήπεδο Επταπυργίου Συκεών.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 17 Απριλίου, θα ακολουθήσει ο αγώνας βόλεϊ στο κλειστό Δ.Α.Κ. Αγ. Παύλου, στις 11 π.μ.

Το τουρνουά ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Απριλίου στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Συκεών (Τρίγωνο Συκεών), στις 11 το πρωί με αγώνα χάντμπολ.

Στο τουρνουά συμμετέχουν τμήματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και μαζικού αθλητισμού της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ., καθώς και αθλητικοί σύλλογοι, που για άλλη μια φορά αγωνίζονται για την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη.

«Με στόχο τη με κάθε τρόπο ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας, διοργανώνουμε για μια ακόμη φορά το Τουρνουά Αγάπης, αυτόν τον κορυφαίο θεσμό αθλητισμού και αλληλεγγύης, με τη συμμετοχή όχι μόνο των συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων αθλητών. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς που επλήγησαν περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, τις εκατοντάδες οικογένειες που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών», τονίζει ο πρόεδρος της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ., Δημήτρης Απατσίδης.  

Το Τουρνουά Αγάπης ενισχύει με τρόφιμα μακράς διαρκείας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, που ενισχύει με τη σειρά του εκατοντάδες συνανθρώπους μας. Είναι ενδεικτικό ότι το 2015 ωφελήθηκαν περισσότερες από 800 οικογένειες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-Γραφείο Αθλητισμού ΚΕΥΝΣ - Τηλ.: 2313.329560,

-Γραφείο Πεύκων: Τηλ.: 2313.502221

-Γυμναστήριο Θεάτρου Συκεών – Τηλ.: 2310.631305

-Γυμναστήριο «Ανεμώνη» Αγ. Παύλου – Τηλ.: 2310.206390

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πηγή: Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr