kypros prosklisi 1
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, με την ευκαιρία της Επετείου της έναρξης του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Κυπρίων Αγωνιστών της ΕΟΚΑ 1955-1959, διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, 17 Απριλίου 2016, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 10 το πρωί με δοξολογία και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στον Ιερό Ναό Αγίων Χαραλάμπους και Χριστοφόρου Συκεών.

Ακολουθεί στις 10.45 το πρωί επιμνημόσυνη δέηση και καταθέσεις στεφανιών στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στις Συκιές (στη συμβολή των οδών Ομήρου, Κανάρη και Μιαούλη). kypros prosklisi 2

Την ίδια μέρα, στις 8 το βράδυ, στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-αφιέρωμα στην Κύπρο με το Χρονικό του Αγώνα και μουσική βραδιά με την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής και τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών. Ερμηνευτές οι Ανδρέας Καρακότας και Χρήστος Στόικος, διδασκαλία χορωδίας οι Μαρία Κουβακλή και Ανίλα Τέλι. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Βασίλης Μπουλούσης.

-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πήγη: Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr