ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσκληση στην Εκδήλωση

“Among the Gods. Rising Up.”

στις 23/01/2016,
Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Ώρα: 10:00-18:30
Με τη Συνδιοργάνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας φαίνεται να αποτελεί τη λύση για πολλές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν γίνει πιο εύκολα για τους ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να είναι μέρος αυτής της λύσης.

Κάποιοι όμως είδαν την ευκαιρία, κινήθηκαν γρήγορα και κατάλληλα κι έτσι οδηγήθηκαν κάπου.
Γι’ αυτό κι εμείς τους προσκαλούμε στο “Among the Gods–Rising Up”, για να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας και να συζητήσουμε κι εμείς μαζί τους.

Στόχος της Εκδήλωσης είναι να ακουσθούν εμπειρίες στελεχών Startup Επιχειρήσεων πάνω σε θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία των ανθρώπων που αποφασίζουν να ιδρύσουν και να απασχοληθούν μέσα από μία τέτοιου είδους επιχείρηση.

Μέσα από το “Among the Gods–Rising Up” οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ακούσουν τρόπους μέσα από τους οποίους θα μπορέσουν να ξεπεράσουν εμπόδια που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι στην επιχείρησή τους.

Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα συζήτησης και ερωτήσεων με τους ομιλητές αλλά και με έμπειρους μέντορες από τον χώρο της Startup Κοινότητας.

Το “Among the Gods-Rising Up” διοργανώνεται από μέλη του επιχειρηματικού και τεχνολογικού οικοσυστήματος της Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά, με στόχο να αποτελέσει την εκδήλωση-προάγγελο ενός μεγαλύτερου tech summit με διεθνοποιημένο χαρακτήρα, μέσα στους επόμενους μήνες, που θα βάλει την Ελλάδα στο κέντρο του παγκόσμιου startup οικοσυστήματος.

Στο τέλος της Εκδήλωσης θα ακολουθήσει Networking Party στο Hostel 9 Cocktail bar, Λεωφόρος Νίκης 9.

Πληροφορίες:rejoin dingo
Ημερομηνία: 23/01/2016

Τόπος: Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκη
Ώρα: 10:00-18:30

Είσοδος Δωρεάν

Για κράτηση θέσης μπείτε στο: https://goo.gl/5YMhY8
Website Εκδήλωσης: http://amongthegods.org/
Facebook Event: https://goo.gl/ul9Mmv

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr