rejoin 25 xronia giatroi xoris sunoraΤο Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα συμπληρώνει 25 χρόνια δράσης και μας καλεί να μοιραστούμε τις ιστορίες των ανθρώπων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των ανθρωπιστικών κρίσεων όλα αυτά τα χρόνια με μια σειρά εκδηλώσεων.

25 χρόνια γεμάτα εμπειρίες, προκλήσεις, αγωνίες, νίκες αλλά και απώλειες από τον πόλεμο στο Ιράκ και την επιδημία Έμπολαστη Δυτική Αφρική, στο σεισμό της Αϊτής και στην προσφυγική κρίση του σήμερα. Προσωπικές, ανέκδοτες και βαθιά ανθρώπινες ιστορίες των Γιατρών Χωρίς Σύνορα ξεδιπλώνονται και αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στο κοινό μέσα από έκθεση φωτογραφίας, προβολή ντοκιμαντέρ, ανοιχτές συζητήσεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις.

Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση-ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης για τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ.

Ώρες λειτουργίας:
 
Η φωτογραφική έκθεση στην Αποθήκη θα είναι ανοιχτή από τις 10.00 έως τις 22.00, από τις 18 έως και τις 22 Νοεμβρίου.
 
Εκδηλώσεις στο Αμφιθέατρο:
20/11, 18.00, Συζήτηση για την προσφυγική κρίση
21/11, 10.00-18.00, Recruitment Info Day
21/11, 20.00, Προβολή Ντοκιμαντέρ, "25 Χρόνια Χωρίς Σύνορα-The Untold Stories"
 
Για συνεντεύξεις και δημοσιογραφικό υλικό, επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στα παρακάτω στοιχεία:
Δημήτρης Ρουμπής, Υπεύθυνος Τύπου Γιατρών Χωρίς Σύνορα
Τηλ. 210 5 200 500 (εσωτ.109)
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr