«Διά Βίου Μάθηση, Επαγγελματική Κατάρτιση, Απασχόληση και Οικονομία.
Νέα δεδομένα, νέες προτεραιότητες των κοινωνικών εταίρων»

rejoin diavioumathisi epaggelamtiki katartisi apasxolisi oikonomiaΤο Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), διοργανώνουν από κοινού διεθνές διήμερο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Διά Βίου Μάθηση, Επαγγελματική Κατάρτιση, Απασχόληση και Οικονομία. Νέα δεδομένα, νέες προτεραιότητες των κοινωνικών εταίρων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Το περιεχόμενο του συνεδρίου θα κινείται σε δύο κύριους άξονες. Αφενός στη συνδρομή  του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην καλύτερη κατανόηση της νέας πραγματικότητας που διαμορφώνεται σε πεδία στα οποία ενεπλάκησαν ενεργά κατά τη διάρκεια του ΕΣΠΑ 2007-2013, όπως η εκπαίδευση, η οικονομία και η απασχόληση. Αφετέρου στην ανάπτυξη ιδεών και προτάσεων για πιο τεκμηριωμένες θέσεις και πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις των τριτοβάθμιων φορέων εκπροσώπησης εργαζομένων και εργοδοτών μικρών επιχειρήσεων, που διοργανώνουν την εκδήλωση.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις τους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν σε ζητήματα όπως η διά βίου μάθηση, η κατάρτιση, ο κοινωνικός διάλογος, τα εργασιακά και η κοινωνική πολιτική. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου: http://www.imegsevee.gr/anakoinwseis/1061-2015-10-09-10-34-45
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 8846852 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία : 23/11/2015 - 24/11/2015
Έναρξη : 14:30
Χώρος - Αίθουσα : Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο (Δ2)

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr