rejoin digital marketing mavri tripaΣας προσκαλούμε σε μία ανοικτή διαδραστική συνάντηση με ελεύθερη είσοδο για να δούμε μαζί πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά τα εργαλεία του Digital Marketing για να προωθούμε τις ιδέες και τα προϊόντα/υπηρεσίες μας αποτελεσματικά!

Ζούμε στην ψηφιακή εποχή, στηνεποχή της «προσοχής» αλλά και στηνεποχή των Big Data. Όμως ζούμε και στην εποχή κατά την οποία η λογική της B2C-Business to Consumer ή/και Β2B-Business to Business προώθησης των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών θεωρείται ξεπερασμένη. Το παρόν και το μέλλον απαιτεί μία H2H–Human to Human προσέγγιση στο Marketing η οποία βασίζεται στο Digital Thinking.

Αν θέλετε λοιπόν να προωθήσετε τα projects σας επιτυχώς αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing δεν έχετε παρά να παραβρεθείτε σε αυτήν την ανοικτή διαδραστική συνάντηση για να συζητήσουμε όλοι μαζί και να απαντήσουμε σε ερωτήματα όπως:

  • Τι είναι Ψηφιακή Σκέψη-Digital Thinking;
  • Τι είναι Διαδικτυακό Μάρκετινγκ-Digital Marketing;
  • Τι εννοούμε με τον όρο Μάρκετινγκ από Άνθρωπο-σε-Άνθρωπο-Η2Η-Human-to-Human Marketing;
  • Τι είναι Branding και πώς σχετίζεται με το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ-Digital Marketing;
  • Ποια είναι τα σύγχρονα εργαλεία του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ-Digital Marketing;
  • Τι σημαίνει Διαδικτυακή Μάρκετινγκ Στρατηγική-Digital Marketing Strategy;
  • Πώς παρακολουθώ την υλοποίηση μιας Διαδικτυακής Μάρκετινγκ Στρατηγικής-Digital Marketing Strategy με τη χρήση των Δεδομένων που προκύπτουν από τις Αναλύσεις-Analytics;
  • Πώς αξιοποιώ τα BigData-Μεγάλα Δεδομένα που προκύπτουν από τα Analytics;

Αυτό το κάλεσμα, το οποίο έχει ελεύθερη είσοδο, απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το επάγγελμα ή την ειδικότητά τους, εργαζόμενους ή μη, που θέλουν πραγματικά να κατανοήσουν τη νέα αυτή Digital πραγματικότητα και να μάθουν πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο επιστημονικό πεδίο του Digital Marketing ώστε να υποστηρίζουν και να προωθούν δυναμικά την πρόταση αξίας των ιδεών και των προϊόντων/υπηρεσιών που θέλουν να παρέχουν στον κόσμο.

Ο Τάκης Μουζάκης, ο Ηλίας Τσαλδάρης και η Δήμητρα Ζερβάκη θα σας περιμένουν την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 16:30 στη Μαύρη Τρύπα με σκοπό την παρουσίαση των βιωματικών τους γνώσεων και επιτυχημένων μελετών περίπτωσης αλλά κυρίως τη δημιουργία ενός ανοικτού Network που θα λειτουργεί δημιουργικά και υποστηρικτικά για όλους! Μπορείτε να έρθετε και πριν τις 16:30 ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για κουβέντα!

Δηλώσεις συμμετοχής:

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα κράτησης
Δηλώστε Συμμετοχή

Χώρος Διεξαγωγής:
Μαύρη Τρύπα
Βάιου 5, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015
Έναρξη: 16:30
Είσοδος ελεύθερη

Πηγή Ενημέρωσης: 

rejoin zervaki dimitra logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr