Θεσσαλονίκη, 14 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο Τύπου

«Τι κάνω λάθος όταν ψάχνω για εργασία;»

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR

rejoin webinar skywalker evolutionlearning fotoΤο skywalker.gr σε συνεργασία με τη LearningEvolution.gr διοργανώνουν ένα δωρεάν online σεμινάριο (webinar) με σκοπό να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας.

Το webinar με τίτλο “Τι κάνω λάθος όταν ψάχνω για εργασία;» θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015και ώρα 16:00 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της LearningEvolution.gr και ομιλητής είναι ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της LearningEvolution Γιώργος Ραλλάκης.

Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε όσους αναζητούν ή πρόκειται να αναζητήσουν εργασία και υπογραμμίζει λάθη τα οποία πολλές φορές οι υποψήφιοι αψηφούν, στην πραγματικότητα όμως καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, το webinar δίνει έμφαση στο στήσιμο και την βελτίωση του βιογραφικού σημειώματος, στην καλύτερη προβολή του υποψηφίου, στον σημαντικό ρόλο των socialmedia, όπως επίσης και σε άλλα θέματα που αφορούν τα λάθη κατά την αναζήτηση εργασίας. Το σεμινάριο βασίζεται σε εμπειρικά παραδείγματα, η χρονική του διάρκεια είναι 1 ώρα και δεν υπάρχει καμία χρέωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τη δωρεάν εγγραφή συμπληρώνοντας το email τους και έπειτα θα λάβουν οδηγίες για τη διαδικασία.

Εγγραφείτε στο Δωρεάν Webinar

Για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε το Δωρεάν Webinar θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα ενεργό λογαριασμό email και να πατήσετε το κουμπί "Εγγραφείτε". Θα λάβετε οδηγίες στο email σας για το πως θα παρακολουθήσετε το webinar. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310.466.481
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και στο 2310.466.481, 9.00- 17.00 καθημερινά.

Χορηγός Επικοινωνίας

rejoingr logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr