ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 210

«Aν όχι τώρα τότε πότε;

Αν όχι εμείς τότε ποιοι;»

«Αυτά τα μάτια δεν τα βλέπει κανείς;»

rejoin prosfigopoulo fotoΑποστολή Αλληλεγγύης “SOS’’ για τα προσφυγόπουλα της πλατείας Βικτωρίας πραγματοποιεί ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη. Γάλα φρέσκο, μπισκότα, κρουασάν, παιδικές τροφές, σιρόπι Depon, συγκεντρώνονται στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και στα ΚΑΠΗ.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει:

«Κανένας δεν μένει ασυγκίνητος μπροστά στα μάτια των παιδιών της πλατείας Βικτωρίας, τα δικά μας παιδιά. Κάνουμε αυτή την πρώτη κίνηση «εξπρές» για να στείλουμε μια βοήθεια στα προσφυγόπουλα, ευαισθητοποιώντας τους συνδημότες μας. Είναι κοινωνικό και ηθικό χρέος μας να αποδείξουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στην ανθρώπινη αξία. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα προχωρήσουμε σε δράσεις και ενέργειες αλληλεγγύης με στόχο να προσφέρουμε ανακούφιση στους ανθρώπους που ήρθαν από την άλλη άκρη της γης για να σωθούν από τα πυρά του πολέμου. Δικαίωμα στην αξιοπρέπεια έχουν όλοι».

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σ’αυτή τη δράση μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και στα ΚΑΠΗ έως την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου. Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το πρωί, εκπρόσωποι από το Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη θα μοιράσουν τα προϊόντα στα προσφυγόπουλα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-------------------------------------------

Π. Τσαλδάρη 10, 184 50 Νίκαια

Πληροφορίες: Καλλιόπη Δράκου

ΤΗΛ. :213 2075 289 - fax. : 213 2075 359 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr