Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, οι Athens Swing Cats και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν το ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ Swing For Hope 2015, στις 19:30 το βράδυ, στην αίθουσα Banquet για να ενισχύσουν το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

rejoin swing for hope gia to xamogelo tou paidiouΣε μια μεγάλη συναυλία με 9 μουσικά συγκροτήματα επί σκηνής, οι πάντα αεικίνητοι Athens Swing Cats χορεύουν σαν να μην υπάρχει βαρύτητα! Ο Μπέν Λιμπρόζο, η Ζοζεφίν Γιαννακοπούλου και οι μαθητές τους, με τις μαγευτικές φιγούρες του Lindy hop, της αυθεντικής jazz του Μεσοπολέμου και του Burlesque, καλούν το κοινό να τους συνοδεύσει μέχρι τελικής πτώσεως!

Τα έσοδα της εκδήλωσης αλλά και οι εισπράξεις από το bazaar με προϊόντα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο, έξω από την Αίθουσα Banquet, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Οργανισμό, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά τα 14 Σπίτια που λειτουργούν πανελλαδικά και μεγαλώνουν παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. Μέσα στην εναλλακτική οικογένεια του Χαμόγελου, τα παιδιά μεγαλώνουν με ασφάλεια, αγάπη και σεβασμό και βιώνουν την παιδική ηλικία με φυσιολογικό τρόπο, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό και επιστήμονες (κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, παιδαγωγοί, εκπαιδευτικοί κ.ά.) τα βοηθούν να προετοιμαστούν σωστά για την ενήλικη ζωή τους.Σ’ αυτό το ταξίδι στη χρυσή εποχή του χορού συμμετέχουν 9 από τα δημοφιλέστερα ελληνικά swing μουσικά σχήματα:

1. Diminuita Le Petit Big Band
2. Γιώργης Χριστοδούλου
3. Johnny Vavouras & The Cadillacs
4. Nastazia & the Jazzuars
5. Ilias & the Notorious Troupe
6. Vanila Swing
7. Xenia & Plastelini MusikLab
8. Les Enfants de Pigalle
9. Jazz Matazz Παρουσιαστής της βραδιάς, ο ηθοποιός Μιτλιάδης Φιορέντζης.

Το πρώτο Swing for Hope πραγματοποιήθηκε πριν από 5 χρόνια. Χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία των Athens Swing Cats, παρατάθηκε η λειτουργία ενός ορφανοτροφείου στην Αιθιοπία που διατηρούσε η ΜΚΟ Citizens for Africa. To Swing for Hope της επόμενης χρονιάς έγινε στην Τεχνόπολη. Οι εισπράξεις διατέθηκαν για τις ανάγκες της ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ (Φορέας Ανάπτυξης Ανθρώπινου & Κοινωνικού Κεφαλαίου για την Αντιμετώπιση του Κοινωνικού Αποκλεισμού). Τα έσοδα από το προπερσινό φεστιβάλ δόθηκαν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο, προκειμένου να εξασφαλισθούν τα έξοδα νοσηλείας ενός καρκινοπαθούς ασθενή στις ΗΠΑ και να καλυφθούν οι ανάγκες σε παιδικό ρουχισμό 60 οικογενειών ενώ το Swing for Hope 2014 έγινε στον πεζόδρομο της Θησέως στο κέντρο της Αθήνας και τα έσοδα διατέθηκαν πάλι εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες της ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ.

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής και Athens Swing Cats
Έναρξη προσέλευσης: 19:30 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 4 €, ποσό που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πληροφορίες για το κοινό: Athens Swing Cats: 210 6400422 και Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 210 72.82.333
στην ιστοσελίδα των ASC: www.athensswingcats.com και του ΜΜΑ: www.megaron.gr

Επίσης:https://www.facebook.com/AthensSwingCatsDanceCompany  http://www.pinterest.com/megaronathens/  https://twitter.com/MegaronAthens

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr