rejoin oinokseneia papadopoulouΜε βραδιά έντεχνου τραγουδιού την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 20:30μμ, στο χώρο του Οινοποιείου “ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ” στο Άνω Διακοπτό, συνεχίζεται η σειρά εκδηλώσεωνΟινοξένεια 2015που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με σκοπό την προώθηση της οινικής κουλτούρας της περιοχής μέσω των τοπικών ποιοτικών οίνων και προϊόντων της Αιγιάλειας.

Η Ζωή Παπαδοπούλου με την ορχήστρα της, θα παρουσιάσει ένα ευχάριστο πρόγραμμα, με φόντο την πανέμορφη θέα του οινοποιείου προς τη φύση της ορεινής Αιγιάλειας. Παράλληλα, στο χώρο του οινοποιείου φιλοξενείται μέχρι τις 31 Αυγούστου, έκθεση αρχαίων ελληνικών αγγείων και αμφορέων κρασιού του καλλιτέχνη Ικτίνου-Κωνσταντίνου Σταθόπουλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται πως ο ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ, όπως και όλα τα οινοποιεία του δικτύου, θα υποδέχονται τους επισκέπτες μέχρι 31 Αυγούστου, καθημερινές και Σαββατοκύριακα και ώρες 10.00-16.00 (εκτός από το οινοποιείο «Καρανικόλας» στην Παρασκευή Αιγιαλείας, ανοιχτό 19.00-22.00).

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των όλων εκδηλώσεων εδώ.

Πηγή Πληροφόρησης: 
rejoin dhkepa logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr