rejoin oino3eneia 2015“Μπες στη γιορτή...μπες στο κλήμα” από 17-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
Με αφετηρία το κρασί ταξιδεύουμε σε μια από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της χώρας. Από 17-31 Αυγούστου, το τοπίο της Αιγιάλειας αποτελεί το πανέμορφο, φυσικό σκηνικό στο οποίο ξεδιπλώνεται η ευεργετική σχέση πολιτισμού και γαστρονομίας. Φυσικά αξιοθέατα, επισκέψιμα οινοποιεία, δίκτυα εστίασης, φιλοξενίας και αρτοποιίας “ζυμώνονται” με εκδηλώσεις ποιότητας, σε μια πολυήμερη γιορτή κατά μήκος της Αιγιάλειας! Μια εκπληκτική συνέργεια μεταξύ οίνου, γαστρονομίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας, από τα γραφικά αμπελοτόπια και τις ηλιόλουστες πλαγιές έως την αλμύρα της θάλασσας!

Μεταξύ άλλων, τα “Οινοξένεια 2015” περιλαμβάνουν: Μουσικά ακούσματα, χορευτικές εκδηλώσεις, βραδιές γαστρονομίας,  έφιππες περιηγήσεις στους αμπελώνες, προβολές ταινιών, τοπικές γεύσεις και οίνοι ποιότητας, events και ξεναγήσεις στα επισκέψιμα οινοποιεία της περιοχής. Εξέχουσα θέση στα ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015 κατέχουν τα τυριά Καλαβρύτων και η Σταφίδα  (Π.Ο.Π.) “ΒΟΣΤΙΤΣΑ”.

Το πλήρες πρόγραμμα της σειράς εκδηλώσεων "Οινοξένεια 2015" μπορείτε να βρείτε εδώ:

rejoin rempoutsika oino3eneia

Η Εκδήλωση Έναρξης, την Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 21.30, θα γίνει στο Κτήμα Παναγιωτοπούλου (περιοχή Λαμπίρι), με την καταξιωμένη Ευανθία Ρεμπούτσικα.
Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο. Στη σκηνή η Ευανθία με το κόκκινο βιολί της μας παρασύρει σε ένα ονειρεμένο ταξίδι με ήχους γεμάτους χρώματα και αρώματα Ανατολής και Δύσης! Μελωδίες που μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε φεγγαρόλουστες βραδιές της ερήμου. Γευστική υποδοχή κοινού από τα συμμετέχοντα οινοποιεία στα ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2015.

 

Η Είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, είναι δωρεάν προς το κοινό
(εξαιρείται η θεατρική παράσταση "Η Απολογία του Σωκράτη, στις 19/08)"

Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει έφιππες αποδράσεις σε αμπέλια της Αιγιάλειας, υπέροχες βραδιές πολιτισμού από τα συμμετέχοντα οινοποιεία στους χώρους τους, προβολές ταινιών, εργαστήρι γεύσης για παιδιά και άλλες εκπλήξεις.

 

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr