rejoin athens open fest 24 HeathersΤην Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο στη Φωκίωνος Νέγρη, στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival θα προβληθεί με Δωρεάν Είσοδο, η ταινία "Heathers" του Μάικλ Λέμαν.

Η Βερόνικα γίνεται μέλος στην πιο δημοφιλή παρέα του σχολείου της που αποτελείται από τρία κορίτσια, όλες με το όνομα Χέδερ. Η επιλογή αυτή, όμως, εκτός του ότι τη φέρνει αντιμέτωπη με τους παλιούς της φίλους, την αναγκάζει να μετατραπεί και σε ένα πρόσωπο που τελικά αντιπαθεί, μέχρι που ο ερχομός ενός αντισυμβατικού νεαρού αγοριού στη ζωή της θα της προσφέρει μια απρόσμενη λύση σε μία, μόνο κατ' επίφαση, αδιέξοδη κατάσταση.
Μετά από τόσα χρόνια μπορούμε χωρίς δεύτερες σκέψεις να ισχυριστούμε ότι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μάικλ Λέμαν δεν ήταν μόνο θαρραλέο ως προς τη θεματική που επέλεξε αλλά ότι επίσης κατάφερε να γίνει και κάτι παραπάνω από μία ασυνήθιστη μαύρη κωμωδία που διαδραματίζεται σε σχολείο. Σε αυτό το διάστημα βρήκε νέους θαυμαστές και πολυάριθμους μιμητές, ενώ η αιχμηρή σατιρική της διάθεση και οι αναρίθμητες ατάκες και σκηνές ανθολογίας την έχουν κατατάξει σε μια από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες ταινίες της δεκαετίας του '80.

rejoin athens open fest cinemag

Σκηνοθεσία: Μάικλ Λέμαν
Πρωταγωνιστούν: Γουινόνα Ράιντερ, Κρίστιαν Σλέιτερ, Σάνεν Ντόχερτι
Έτος: 1988
Διάρκεια: 102'

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr