rejoin the meat marketΟύτε μια ούτε δυο αλλά πέντε ολόκληρες μέρες θα διαρκέσει το Μeet Μarket του Ιουνίου που θα γίνει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Κτίριο «Μηχανουργείο» και στον προαύλιο χώρο του.
Το ωράριο είναι: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, και Σάββατο-Κυριακή από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα!

Ετοιμαστείτε για ένα μαραθώνιο Μeet Μarket με 120 πάγκους από τους αγαπημένους σας σχεδιαστές, κατασκευαστές και καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένων και πολλών νέων συμμετοχών με φρέσκιες προτάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν! Φυσικά θα υπάρχουν και πάγκοι με νοστιμιές και ποτά γιατί ως γνωστό, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.. και εμείς θέλουμε να διασκεδάσουμε στο έπακρον με τη φοβερή μουσική απο τους djs μας αλλά και το 15th Athens Technopolis Jazz Festival, θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων τις ίδιες μέρες στην κεντρική αυλή.

Μαζί μας θα είναι και η ομάδα θεατρικού παιχνιδιού «Πυγολαμπίδες» και το το κινητό εργαστήρι εικαστικών «Πανηγυράκι» για τους μικρούς μας ανερχόμενους καλλιτέχνες! Ελάτε από νωρίς με τα παιδία σας, τα σκυλιά σας, την παρέα σας, ή και μόνοι σας για να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο 5ημερο ΜΜ και μη ξεχάσετε να περάσετε από κεντρικό ταμείο και να κερδίσετε πολλά δώρα!

Η είσοδος είναι δωρεάν.

The Meet Market: Μια πενθήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Πληροφορίες:
The Meet Market, 
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Διεύθυνση: Πειραιώς 100
Περιοχή: Γκάζι
Site:www.themeetmarket.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr