rejoin mediterranean college logoΔωρεάν σεμινάριο, αφιερωμένο στην Εκπαίδευση, διοργανώνει το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival '15», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη!

Την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 19.00, η κα Εβίτα Ζιούδρου, Κλινική Γλωσσολόγος – Ιδιοκτήτρια "Plasis World", θα παρουσιάσει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, με θέμα «Η δραματική τέχνη στην Εκπαίδευση».

Το θεατρικό παιχνίδι και η δραματική τέχνη αποτελούν χρήσιμα, ευέλικτα και διασκεδαστικά μέσα διδασκαλίας. Τόσο ο δάσκαλος όσο και ο θεραπευτής, μέσω του δράματος μπορούν να προσεγγίσουν άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα άτομα με τα οποία συνεργάζονται.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη, ενώ απευθύνεται σε θεατρολόγους, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και κάθε ειδικότητας, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, φοιτητές και αποφοίτους του χώρου των ανθρωπιστικών επιστημών.

Σε όλους τους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Απόκτησε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας εδώ και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα!

rejoin mediterranean college foto

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr