rejoin 8erini apasxolisi patraΟ Δήμος Πάτρας στην προσπάθεια του, να μείνει συνεπής με την πολιτική του κατεύθυνση η οποία υπαγορεύει την αφούγκραση των οικογενειακών αναγκών  και των παιδιών τους, καθώς και τη μέριμνα για την ικανοποίηση τους, ανακοίνωσε τη δημιουργία ημερήσιας απασχόλησης και φροντίδας παιδιών στον χώρο του ΕΟΤ στην Αγυιά.
Το πρόγραμμα θα εκπονηθεί από 22/6/2015 έως 14/8/2015 και θα το παρακολουθούν ανά δεκαπενθήμερο συγκεκριμένα γκρουπ αποτελούμενα από 150 παιδιά ηλικίας 10–13 χρονών, από 8:00 πμ έως 4:00 μμ.
Η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται με μισθωμένα από την υπηρεσία μας λεωφορεία από σταθμούς συγκέντρωσης πλησίον της διεύθυνσης κατοικίας τους. Η ημερήσια απασχόληση θα περιλαμβάνει, πλήρη διατροφή και
δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας, υλοποίηση δράσεων έκφρασης, ψυχαγωγίας, κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

 οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων γονέων για την εγγραφή των παιδιών τους στο θερινό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που δημιουργεί και θα λειτουργήσει ο Δήμος στο χώρο του ΕΟΤ στην Αγυιά.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα διατίθενται και θα κατατίθενται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων ΚΟΔΗΠ, από 4/5/2015 έως 22/5/2015.

Πρόκειται για μια δομή που εγκαινιάζει ο ΚΟΔΗΠ για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των οικογενειών και των παιδιών της Πάτρας.
Όσες οικογένειες εξυπηρετούν σε ανάλογες θερινές δραστηριότητες τα παιδιά τους μέσω ασφαλιστικών ταμείων και του ΟΑΕΔ δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΚΟΔΗΠ.

Πληροφορίες:
Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων
Διεύθυνση: Γούναρη 76
Υπεύθυνη: κα Βάνα Βανδώρου
Τηλέφωνο: 2610.390971

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr