rejoin 8erinh mousiki akadhmiaΟ Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων ακολουθεί τα χνάρια της μουσικής και καλεί τους νέους και την τοπική κοινωνία να έρθουν πιο κοντά σε αυτή. Αυτό το καλοκαίρι η καρδιά των νέων της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής χτυπά σε δρόμους που οδηγούν στο Δημοτικό Ωδείο και σε ρυθμούς υλοποίησης του  προγράμματος της 2η θερινής μουσικής Ακαδημίας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα και σεμινάρια που θα γίνουν από το Δημοτικό Ωδείο Πατρών το διάστημα 6 με 29 Ιουλίου 2015.

Στο πλαίσιο της Θερινής Ακαδημίας περιλαμβάνονται ατομικά μαθήματα, σεμινάρια, master class, συναυλίες και εκδηλώσεις με ευρύτερο ενδιαφέρον. Με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόσβαση των νέων στη μουσική και την απόκτηση μουσικής παιδείας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων παρέχει τα μαθήματα και τα σεμινάρια δωρεάν, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθητές του Ωδείου, αλλά και όσοι σπουδαστές από την πόλη το επιθυμούν.

Παράλληλα θα διενεργηθούν Κιθάρας και Πιάνοδιαγωνισμοί Οι Διαγωνισμοί θα χωρισθούν σε δύο κατηγορίες.

  • Στην πρώτη κατηγορία θα συμμετέχουν με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί, μαθητές Δημοτικών Σχολείων και
  • στη δεύτερη κατηγορία μαθητές γεννημένοι από το 1999 και μετά.

Οι επιτροπές των διαγωνισμών θα αποτελούνται από τον διευθυντή και τους καθηγητές ειδικότητας του Δημοτικού Ωδείου.

Πληροφορίες:
Δημοτικό Ωδείο Πάτρας
Διεύθυνση: Αρατου 23,
Πόλη: Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610.271087

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr