20xronia xamogelo rejoinΜεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά!!!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κλείνει 20 χρόνια δράσης και το γιορτάζει! Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά. Στις 24, 25 και 26 Απριλίου 2015 το περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε ένα χώρο διασκέδασης, ξεφαντώματος αλλά και ενημέρωσης για μικρούς και μεγάλους.

Παιδότοπος, κλόουν, Μάγοι, Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί,  Facepainting, Zumba για μικρούς και μεγάλους, ζαχαροπλαστική και μαγειρική για παιδιά, παράσταση καραγκιόζη, αφήγηση παραμυθιών, συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλές ακόμα εκπλήξεις σας περιμένουν για 3 ημέρες από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Μαζί μας επίσης θα βρίσκεται ο «Ιπποκράτης», το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού, για δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και ο «Οδυσσέας», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας, για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στο μαγικό κόσμο της τεχνολογίας.

Η είσοδος και η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», κος Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Τηλέφωνο: 2310250160

Site: www.hamogelo.gr

mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr