strange cities rejoinStrange cities: Athens

Το Ίδρυμα Ωνάση και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μας καλούν να ανακαλύψουμε στην πλατεία Θεάτρου ένα παράξενο project!

Εικαστικοί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν κληθεί να δημιουργήσουν τη δική τους εικόνα για τη δική μας Αθήνα, με μόνη προϋπόθεση να μην την έχουν δει ποτέ! Τσέχοι, Καναδοί, Ιάπωνες, Αμερικάνοι, Σουηδοί, Γερμανοί, Άγγλοι, Γάλλοι, Ολλανδοί και πολλοί άλλοι που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την Αθήνα φαντάζονται την πόλη μας και δημιουργούν πρωτότυπα έργα, με μόνη βοήθεια ένα «κουτί έμπνευσης» που περιείχε μια συνταγή, ένα άρωμα, ένα ποίημα, ένα βιβλίο και ηχογραφήσεις από ήχους και μουσική της πόλης.

Ποιοι είναι οι πιο έντονοι συνειρμοί που δημιουργούνται σε κάποιον αν δεν έχει αντικρίσει ποτέ ούτε μια γωνιά της Αθήνας; Όταν απλώς έχει ακούσει μια μελωδία του Χατζιδάκι, ή του Κωνσταντίνου Βήτα, έχει διαβάσει ένα κείμενο του Μάρκαρη, ένα ποίημα του Σεφέρη;

Η έκθεση θα ξεκινήσει με το πάρτυ εγκαινίων την Δευτέρα 20 Απριλίου στις 20:00μμ και θα μείνει ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο μέχρι και 28 Ιουνίου, καθημερινά από τις 12:00-21:00.

  • Επιμέλεια έκθεσης: DoubleDecker (WilhelmFinger, Μελίτα Σκαμνάκη)
  • Σχεδιασμός: Αφροδίτη Παναγιωτάκου
  • Διοργάνωση: Διεύθυνση Επικοινωνίας & Marketing
  • Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: SPACELABARCHITECTURE (Σωτήρης Χαΐνης, Βάνα Κριμνιώτη)

 

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Πλατεία Θεάτρου 2 (Διπλάρειος Σχολή)

Περιοχή: Κέντρο

Πόλη: Αθήνα

Τηλέφωνο: 213/0178049

Mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: http://www.sgt.gr

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr