kapodistriako logo rejoinΔωρεάν Εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», Κατηγορία Πράξεων «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίων») διοργανώνει εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Πράξη «Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων»).
Πότε και σε ποιους απευθύνονται: Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στις 5 και στις 7 Μαΐου 2015 και απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε εργαζόμενους φοιτητές και αποφοίτους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ή άλλων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν ενταχθεί στην αγορά εργασίας και επιδιώκουν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές δεξιότητές τους. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εργαστηρίων έχει ως εξής:

Εργαστήριο Α
Τρίτη 5 Μαΐου 2015, ώρα: 10:00-12:30
Τίτλος: «Αντιμετώπιση εργασιακού άγχους»

Εργαστήριο Β
Τρίτη 5 Μαΐου 2015, ώρα: 12:30-15:00
Τίτλος: «Συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής»

Εργαστήριο Γ
Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, ώρα: 10:00-12:30
Τίτλος: «Επικοινωνιακές δεξιότητες»

Εργαστήριο Δ
Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, ώρα: 12:30-15:00
Τίτλος: «Διαχείριση συγκρούσεων στον χώρο εργασίας»

Συντονίστρια: Ο συντονισμός των εργαστηρίων θα γίνει από τη Σύμβουλο του Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, κα Ντίνα Μπαρδάκη.


Αιτήσεις: Οι αιτήσεις/δηλώσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ως επισυναπτόμενα αρχεία, μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα χρειάζεται οπωσδήποτε να φέρουν σχετικό τίτλο, ώστε να μην απορρίπτονται ως ενοχλητική αλληλογραφία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα εργαστήρια ή να δηλώσει μόνο τα προτιμώμενα.
Βεβαίωση συμμετοχής θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν και τα τέσσερα εργαστήρια.

 


Πληροφορίες

κα Εύη Κακαρούχα, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

 

Τόπος διεξαγωγής: Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (πρώην ΤΥΠΑ) Αίθουσα Συνεδριάσεων (Α56) 1ος όροφος

Κόστος: Η συμμετοχή στο εργαστήριο, όπως και στις λοιπές δράσεις του Γραφείου Διασύνδεσης του ΕΚΠΑ και στις υπηρεσίες του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ είναι δωρεάν.

Τηλέφωνο: 210 7275220, 5234

Site:http://www.di.uoa.gr

Mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr