Rejoin.gr - Ιατρικές Υπηρεσίες Ειδήσεις

ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι τελευταίες εξελίξεις στη μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού & του Τραχήλου της Μήτρας

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 6 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου

rejoin think pink karkinos tou mastou karkinos traxikou mitras foto finalΟ Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Αθήνας (ΟΓΕΕ Αθήνας – BPWAthens) διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Οι τελευταίες εξελίξεις στη μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού & του Τραχήλου της Μήτρας» την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο, στάση μετρό Πανεπιστήμιο).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για το ευαίσθητο και πάντα επίκαιρο θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας. Οι ψυχολογικές και αισθητικές παράμετροι της θεραπείας και της αποθεραπείας που επίσης θα συζητηθούν θα δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη οπτική σε ένα θέμα που μας αφορά όλες.

Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής θεραπευτικής ογκολογίας Δρ. Χρίστος Παπαδημητρίου, ο διευθυντής πλαστικής χειρουργικής της Ευρωκλινικής Αθηνών Δρ. Στέφανος Σταθάκης, ενώ το πάνελ θα απαρτίζουν η Δρ. Δέσποινα Δημητριάδου, Κλινική Ψυχολόγος και η Κα Ελίνα Μούστου, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κα Λένα Καράλη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.   

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω email με την Πρόεδρο του ΟΓΕΕ Αθήνας Κα. Ιωάννα Λαγουμίδου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr