rejoin parkaround

Το ParkAround είναι μία δωρεάν on-line υπηρεσία και mobile εφαρμογή (ParkAround App για iPhone και Android) μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να κλείσει θέση πάρκινγκ σε προνομιακή τιμή. Συνεργάζεται με 180 και πλέον χώρους στάθμευσης που βρίσκονται σε αεροδρόμια, λιμάνια και μεγάλα αστικά κέντρα και έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η διαδικασία κράτησης μίας θέσης είναι ιδιαίτερα απλή: 1. Επιλέγεις περιοχή και διάρκεια στάθμευσης. 2.Συγκρίνεις τις αποκλειστικές προσφορές των χώρων στάθμευσης. 3.Κάνεις δωρεάν κράτηση και η θέση σου σε περιμένει!

Η ιστορία του ParkAround ξεκινά το 2013, όταν ένας από τους μεγαλύτερους start-up accelerators στην Ευρώπη με έδρα την Ολλανδία αναδεικνύει την καινοτόμα ιδέα του ParkAround ως την καλύτερη ανάμεσα σε 480 προτάσεις επιχειρηματικότητας και προχωρά στη χρηματοδότησή της. Την ίδια χρονιά οι ιδρυτές Κώστας Αρκάδας και Γιάννης Κατσιώτης ξεκινούν συνεργασία με 20 πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών στην αγορά της στάθμευσης. Σταδιακά ο αριθμός αυτός αυξάνεται και η υπηρεσία προσφέρεται σε όλο και περισσότερες περιοχές και πόλεις της Ελλάδας. Η καινοτομία της εφαρμογής συνίσταται επίσης στο ότι αφορά σε πλατφόρμα έξυπνης και δυναμικής τιμολόγησης που χρησιμοποιούν οι επιλεγμένοι χώροι.

Σημαντικό σταθμό στην ανάπτυξη του ParkAround αποτελεί η προσθήκη της υπηρεσίας πάρκινγκ μακράς διάρκειας σε αεροδρόμια, λιμάνια και ΚΤΕΛ. Ταξιδιώτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς και του Ηρακλείου, των Χανίων και της Ρόδου, κάνουν κράτηση για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους μέσω του ParkAround. H υπηρεσία παρέχει λύση και στους ταξιδιώτες που σαλπάρουν από το λιμάνι του Πειραιά και του Βόλου. Τέλος, οι ταξιδιώτες που αναχωρούν από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ Κηφισού μπορούν να φτάσουν εκεί με το αυτοκίνητό τους και να το σταθμεύσουν.

Το ParkAround όμως δεν μένει σε ελληνικό έδαφος. Τον Μάρτιο του 2018 προσγειωνόμαστε στην αγορά της Κύπρου, εξυπηρετώντας τους ταξιδιώτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα, όπου το ParkAround έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 150.000 οδηγούς.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, όπως είναι λογικό, αντιμετωπίσαμε μία σειρά από προκλήσεις, όπως να προσφέρουμε μία αμιγώς τεχνολογική λύση σε μία αγορά που κατά μεγάλο ποσοστό δεν ήταν εξοικειωμένη με νέες τεχνολογίες. Ωστόσο αυτή η αγορά των χώρων στάθμευσης ανταποκρίθηκε με ανοιχτό μυαλό στην πρότασή μας. Μέσα από συνεχή εκπαίδευση, επιμονή στον στόχο και καλή διάθεση χτίστηκε ένα δυνατό δίκτυο, που συνεχώς εξελίσσεται με σκοπό να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στον οδηγό.

Με το ParkAround o οδηγός έχει διπλό όφελος, επειδή εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα της θέσης του και πετυχαίνει αποκλειστικές τιμές. Σε ορισμένες περιπτώσεις το κόστος είναι μέχρι και 80% χαμηλότερο από το αρχικό. Ενδεικτικά, το κόστος της στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας ξεκινά από 1 €/ώρα, ενώ σε πάρκινγκ στο αεροδρόμιο η στάθμευση μπορεί να γίνει με 4 €/ημέρα.

Το ParkAround στοχεύει στην εύκολη μετακίνηση και γενικότερα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του οδηγού και ταξιδιώτη. Απευθύνεται σε πληθώρα οδηγών, όπως εκείνους που ταξιδεύουν συχνά από το αεροδρόμιο για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής.

Επιπλέον, εξυπηρετεί τους οδηγούς που κινούνται στην πόλη και θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο. Ο οδηγός συμπληρώνει τη διεύθυνση ή το σημείο ενδιαφέροντος (όπως το όνομα ενός εστιατορίου ή κινηματογράφου) όπου θέλει να σταθμεύσει και στη συνέχεια το ParkAround εμφανίζει τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τη λειτουργία τους. Με την on-line κράτηση ο χώρος στάθμευσης ενημερώνεται άμεσα και έτσι, όταν φτάνει ο οδηγός, η θέση του τον περιμένει.

Η εντελώς δωρεάν κράτηση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 1 λεπτό και ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να κάνει εύκολα αλλαγές στην κράτησή του αν χρειαστεί. Μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει την υπηρεσία χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς καν να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό.

Πέρα από τον κλασικό τρόπο πληρωμής με μετρητά υπάρχει σχεδόν πάντα η επιλογή της on-line πληρωμής με χρήση κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής) μέσα από το απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του ParkAround. Με την ολοκλήρωση της κράτησης αποστέλλεται SMS και e-mail επιβεβαίωσης με αναλυτικές οδηγίες για τη διαδρομή μέχρι το πάρκινγκ.

Για εμάς είναι πολύ σημαντική η γνώμη του χρήστη του ParkAround (ή αλλιώς του parkarounder). Για αυτό τον λόγο δίνουμε τη δυνατότητα αξιολόγησης, και καθημερινά εκατοντάδες οδηγοί υποβάλλουν κριτική για την εμπειρία τους, συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Από πλευράς μας επικοινωνούμε συνεχώς με τους συνεργαζόμενους χώρους στάθμευσης για να διασφαλίζουμε ότι προσφέρεται υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στους οδηγούς parkarounders.

Σε πολλούς συνεργαζόμενους χώρους στάθμευσης οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν επιπλέον υπηρεσίες, όπως πλύσιμο αυτοκινήτου (σε ορισμένες περιπτώσεις δωρεάν), βιολογικό καθαρισμό, πρατήριο καυσίμων, καθώς και την υπηρεσία αεροδρομίου Valet, δηλαδή παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου απευθείας στην πύλη του αεροδρομίου.

Επιπλέον, επιβραβεύουμε τους πιστούς οδηγούς μέσα από το πρόγραμμα «Παρκάρεις και κερδίζεις». Ο οδηγός κερδίζει πόντους με κάθε κράτηση, οι πόντοι μετατρέπονται σε credits και στη συνέχεια εξαργυρώνονται, προσφέροντας έτσι δωρεάν σταθμεύσεις.

Στο ParkAround αγαπάμε την τεχνολογία, τα ταξίδια και τις βόλτες στην πόλη, παρέχοντας λύσεις στους οδηγούς για εύκολη, ασφαλή και οικονομική στάθμευση χωρίς άγχος και σπατάλη χρόνου.

Η ομάδα του ParkAround

www.parkaround.gr


Πηγή: ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr