Rejoin.gr - Εργασία & Απασχόληση Ειδήσεις

EMPLOYABILITY CENTRE – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ της PRAKSIS

στο Athens Solidarity Centre/ Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας

rejoin praksis employability logoΣτο PRAKSIS Employability Centre παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες υποστήριξης ανέργων κατά την αναζήτηση εργασίας στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα. Μέσα από τις υπηρεσίες εργασιακής συμβουλευτικής, αναζήτησης εργασίας στο διαδίκτυο με την βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων, ομαδικών εργαστηρίων, σεμιναρίων και δράσεων δικτύωσης επιδιώκεται η μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των ανέργων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Επιπρόσθετα, καινοτόμο στοιχείο του Employability, αποτελεί η διαδικτυακή πλατφόρμα δικτύωσης των εξυπηρετούμενων με επιχειρήσεις που συμμετέχουν μέσω των οικείων προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

PRAKSIS Employability Centre στο Athens Solidarity Centre/ Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας (παλιό Φρουραρχείο)
Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, 1ος όροφος, έναντι του Σταθμού Λαρίσης
Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 – 17.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας

PRAKSIS Employability: 210 82 10 551
Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας: 210 82 20 883
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website:www.praksisemployability.gr


Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr