Rejoin.gr - Επιβίωση Ειδήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

rejoin arsis praksis logos

Το PRAKSIS EmployabilityΥπηρεσίες Απασχόλησης &

η Υπηρεσία Νομικής Βοήθειας της ΑΡΣΙΣ

σας προσκαλούν τηνΠαρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016, 10.00 – 14.00

στο Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας (κτίριο παλιού Φρουραρχείου),
Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, 2ος όροφος, έναντι Σταθμού Λαρίσης

στην εκδήλωση δικτύωσης με τίτλο:

“ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ, ΓΗΡΟΚΟΜΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ”:
ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ”

Εισηγήτρια η Βάνια Νεντέλτσεβα, Σύμβουλος μεταναστών, Δίκτυο υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Δομή Μεταναστών ΙΝΕΓΣΕΕ/ ΕΚΑ

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Γλώσσα εργαστηρίου: Αγγλικά

Αριθμός συμμετεχόντων: 30

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα & e-mail:

PRAKSIS Employability: 210 82 10 551

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ΑΡΣΙΣ Υπηρεσία Νομικής Βοήθειας: 210 8257661

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στο PRAKSIS EMPLOYABILITY CENTRE προσφέρονται δωρεάν:

  • Επαγγελματική συμβουλευτική & εργαλεία για την επιτυχή αναζήτηση εργασίας
  • Υπηρεσίες αναζήτησης εργασίας μέσω του διαδικτύου στο internetcornerbooth με την βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων
  • Ενημέρωση για νέες θέσεις εργασίας και προγράμματα κατάρτισης
  • Εργαστήρια ομαδικής εργασιακής συμβουλευτικής
  • Διασύνδεση ανέργων και επιχειρήσεων μέσω των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων
  • Ανάρτηση βιογραφικών σημειωμάτων στην πλατφόρμα PRAKSISEmployability
  • Δράσεις δικτύωσης

Στην Υπηρεσία Νομικής Βοήθειας της ΑΡΣΙΣ προσφέρονται δωρεάν:

Υπηρεσίες νομικής υποστήριξης για αστικές, εργατικές, μισθωτικές, ποινικές, και διοικητικές διαφορές, άμυνα κατά αναγκαστικής εκτέλεσης, αιτήσεις για υπαγωγή στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αιτήσεις για χορήγηση ασύλου, υποθέσεις δικαίου αλλοδαπών, υποθέσεις προσβολής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενδοοικογενειακής βίας κλπ.


Athens Solidarity Center / Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας

Το Κέντρο Αλληλεγγύης στην Αθήνα προσφέρει χώρο σε νέες και υφιστάμενες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, διευκολύνοντας συνεργατικές λύσεις σε επίπεδο κοινοτήτων για επείγοντα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Το Κέντρο που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία των Open Society Foundations και του Solidarity Now, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και με την οικονομική βοήθεια του ΕΕΑ Grants, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2014.

Το Κέντρο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως εθνικότητας, προέλευσης, θρησκευτικών πεποιθήσεων και κοινωνικής κατάστασης και λειτουργεί σε συνεργασία με τέσσερις ελληνικές ΜΚΟ, την ΑΡΣΙΣ, την PRAKSIS, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και το Μαζί για το Παιδί, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Οι βασικές υπηρεσίες που παρέχονται στο Κέντρο Αλληλεγγύης περιλαμβάνουν υπηρεσίες υγείας, νομικής υποστήριξης, βοήθειας στην αναζήτηση εργασίας, κέντρο ημερήσιας φροντίδας παιδιού, υπηρεσίες υποστήριξης μητέρων, γραμμή βοηθείας για παιδιά και νέους, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης ευπαθών ομάδων, όπως παιδιά και έφηβοι, ηλικιωμένοι, ασθενείς, μετανάστες και αιτούντες άσυλο.


rejoin diktiosi me titlo 22 01 2016 logos

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr