Rejoin.gr - Επιβίωση Ειδήσεις

rejoin xristougenniatiko dentro apo gala fotoΟι Γιατροί του Κόσμου θα στολίσουν και φέτος ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δένδρο από Γάλα, σε 3 σημεία της Ελλάδας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά. Από τις 7 Δεκεμβρίου οι Γιατροί του Κόσμου βρίσκονται στο κέντρο των τριών αυτών πόλεων και συγκεντρώνουν γάλα, τρόφιμα και φάρμακα για τους Πρόσφυγες και όσους έχουν ανάγκη.

Στην Αθήνα, η συγκεκριμένη δράση έχει ξεκινήσει από τις 7 Δεκεμβρίου στα Προπύλαια, για τους σκοπούς της οποίας έχει εγκατασταθεί από την οργάνωση ειδικό περίπτερο συγκέντρωσης των αναγκαίων προϊόντων.


Στις 18 Δεκεμβρίου οι Γιατροί του Κόσμου, οι φίλοι τους αλλά και αγαπημένοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους από τις 08:00π.μ. μέχρι τις 22:00μ.μ., προκειμένου να στηθεί το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δένδρο από γάλα. Η συμβολή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Με την προσφορά γάλακτος εβαπορέ συμβάλλουμε όλοι στην ιδιαίτερα σημαντική αυτή ενέργεια των Γιατρών του Κόσμου.

Την ίδια ημέρα, για τη στήριξη της εν λόγω πρωτοβουλίας, πραγματοποιείται μια μουσική γιορτή με τη συμμετοχή πολλών γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών.

Η δράση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ και την προσπάθεια στηρίζει η ΔΕΛΤΑ.

Χορηγός επικοινωνίας της ενέργειας «Ένα Δέντρο από Γάλα» είναι ο AΝΤ1, με στόχο την ισχυρή ευαισθητοποίηση του κοινού και την ουσιαστική στήριξη της δράσης. Επίσης, την ενέργεια στηρίζουν το Αθήνα 98,4, το Menta FM, τo 88,6 UpRadio, το Pepper, το MusicP@per, το Στο Κόκκινο και η iefimerida.


Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Αγγελίες Προσφοράς Εργασίας - Walker.gr