Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Κοινωνικά Παντοπωλεία

rejoin alexandroupoli koinoniko pantopwleioΜε τη βοήθεια των χορηγιών από επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά και άλλους οργανισμούς ξεκίνησε το 2011, να λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μέσα από αυτό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εκατοντάδες οικογένειες του Δήμου Αλεξανδρούπολης προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που τους είναι απαραίτητα.rejoin alexandroupoli imatiothiki
Τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου γεμίζουν επίσης και με τη βοήθεια των απλών πολιτών που αφήνουν προϊόντα στα καλάθια του Πολυκοινωνικού που είναι τοποθετημένα σε σούπερ μάρκετ της πόλης, όπως επίσης και με την αξιοποίηση συγκεκριμένων ευρωπαϊκών κονδυλίων. Μέχρι σήμερα, πάνω από 500 οικογένειες έχουν λάβει βοήθεια από το Παντοπωλείο.
Σημαντική ήταν η συνδρομή του και  για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών (π.χ. πλημμυροπαθείς στην οδό Άβαντος). 

rejoin alexandroupoli ypodimatothikiΣτο πλαίσιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει συσταθεί ακόμη μία δομή, που αφορά την ένδυση και την υπόδηση και στηρίζεται φυσικά και αυτή σε προσφορές των καταστηματαρχών της πόλης (μέσω του Εμπορικού Συλλόγου), αλλά και των ιδιωτών.
Έτσι, συλλέγονται ρούχα και παπούτσια, που αναδιανέμονται σε όσους έχουν ανάγκη. Παράλληλα γίνεται και συλλογή επίπλων, άλλων οικιακών συσκευών και ειδών μπε- μπε, που επίσης διατίθενται σε οικογένειες άπορες ή με χαμηλά εισοδήματα.

 Πληροφορίες:

Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλεξανδρούπολης

Διεύθυνση: Γ. Καρτάλη 2
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 25510 26298

 

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι