Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Κοινωνικά Παντοπωλεία

rejoin dhmos thermaikou logoΛόγω της ενδηµούσας οικονοµικής κρίσης, το διαρκώς αυξανόµενο πρόβληµα της φτωχοποίησης µεγάλου µέρους του πληθυσµού αποτελεί µείζον ζήτηµα, το οποίο πρέπει να αντιµετωπιστεί µε συλλογικές προσπάθειες. Πλέον όλο και περισσότεροι πολίτες έρχονται αντιµέτωποι µε την οικονοµική εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισµό.

Το φαινόµενο αυτό συναντάται σε µεγάλο βαθµό και στο ∆ήµο µας, όπου πολλοί συνάνθρωποι µας δοκιµάζονται καθηµερινά από την ανεργία και την φτώχεια.

Για το λόγο αυτό ιδρύθηκε το ∆ηµοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο λειτουργεί ως πρόγραµµα των υπηρεσιών της Αντιδηµαρχίας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του ∆ήµου Θερµαϊκού.

Η λειτουργία του ∆ηµοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου αποσκοπεί ειδικότερα στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών–κοινωνικά και οικονοµικά–ατόµων και οικογενειών, µε την δωρεάν παροχή προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη σίτιση και την ένδυση απόρων κατοίκων του ∆ήµου.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να συµπληρώσουν την σχετική αίτηση που επισυνάπτεται και να την καταθέσουν στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στη Ν.Μηχανιώνα, στις κατά τόπους υπηρεσίες του προγράµµατος “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” του ∆ήµου µας και στην υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας ∆ήµου Θερµαϊκού που βρίσκεται στην Περαία, ∆ευκαλίωνος 23.

Περισσότερες Πληροφορίες στο Τηλέφωνο: 2392.330367

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι