Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Κοινωνικά Παντοπωλεία

rejoin koinoniko pantopwleio ag dimitriouΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου αφορά στη δομή κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μέσα από την οποία παρέχονται σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, είδη πρώτης ανάγκης: τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας κ.λπ.

Στόχος του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εκτός από τη διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης, αποτελεί η επανένταξη στην αγορά εργασίας και η άρση των συνεπειών ανεργίας για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, οι οποίοι παρακολουθούνται και υποστηρίζονται συστηματικά από το επιστημονικό προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Για αιτήσεις ένταξης, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, ενώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Πληροφορίες:
Γραφείο Διαμεσολάβησης
Διεύθυνση: Ξενοφώντος 10
Τηλέφωνο: 210.9754035
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Πόλη:  Αθήνα
Sitewww.dad.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι