Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Κοινωνικά Παντοπωλεία

rejoin to koinoniko pantopoleio athinas

Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία«ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» ιδρύθηκε από την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. και σε συνεργασία με τους τρεις μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, δημιούργησε πρώτη τρία Κοινωνικά Παντοπωλεία, στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, που λειτουργούν με επιτυχία από το 2007, 2008 και 2009 αντίστοιχα.

Πρόκειται για μία συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού με σκοπό την ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών, προσφέροντάς τους κάθε βδομάδα τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και εξασφαλίζοντας την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων αυτών.

Μέχρι σήμερα, 9845 άπορες οικογένειες – περίπου 24.000 άνθρωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Κάθε εξάμηνο εξυπηρετούνται 200 οικογένειες ανά Κοινωνικό Παντοπωλείο και έχουν στη διάθεσή τους ένα συγκεκριμένο μηνιαίο ποσό που κυμαίνεται από €100-€350 με βάση τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που θέτουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων. Η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε., αφοσιωμένη στο σημαντικό αυτό κοινωνικό έργο, έχει επενδύσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 10.000.000 ευρώ για τη λειτουργία και τροφοδοσία των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξή τους, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

rejoin koinoniko pantopoleio thessalonikis foto1

rejoin koinoniko pantopoleio thessalonikis foto2

Πληροφορίες

Διεύθυνση
Μοναστηρίου 124, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο
2310552781

Ωράριο
Τρίτη και Πέμπτη (10:00-16:00)

Έναρξη
Δεκέμβριος 2009

Δικαιολογητικά/Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δ.Θεσσαλονίκης για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και για τις ημερομηνίες των αιτήσεων

Διεύθυνση
Μοναστηρίου 53-55, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο
2310509045

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι