Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Κοινωνικά Παντοπωλεία

Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο:

Αγοράζω, συμμετέχω, στηρίζω με μια κίνηση!

rejoin κοινωνικό παντοπωλείο ηλιούποληςrejoin ithiko pantopwleio logo dimod ilioypolisΤο Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο αποτελεί μια σύμπραξη του ΔήμουΗλιούπολης και των κοινωνικών φορέων «ΕΔΡΑ» και «ΔΡΑΣΗ» που έχει ως σκοπό την κάλυψη με τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου.

Το Παντοπωλείο προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα ή άλλα είδη οικιακής χρήσης) σε άπορα άτομα που στερούνται των βασικών ειδών διαβίωσης (ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι, ΑμεΑ). Επιπλέον, κάθε πολίτης μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα του Παντοπωλείου σε τιμές super market και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την λειτουργία του, δεδομένου ότι τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατίθενται αποκλειστικά για την αγορά νέων ειδών που παρέχονται δωρεάν στους δικαιούχους.

Οι επιχειρήσεις/φορείς/άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν την λειτουργία του Παντοπωλείου μπορούν να συνεισφέρουν με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Πραγματοποιώντας τις αναγκαίες αγορές τους από το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο
  • Διαθέτοντας προϊόντα (εφόσον πρόκειται για εταιρείες εμπορίας τροφίμων, ένδυσης κτλ. ή μεμονωμένα άτομα/πολίτες)
  • Στηρίζοντας οικονομικά την λειτουργία του Παντοπωλείου, διαθέτοντας σε σταθερή βάση ποσό για την ανατροφοδότηση / αγορά των προϊόντων.

Με περίπου 1.500 κωδικούς προϊόντων και συνεργασία με την ΕΛΓΕΚΑ, την μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων, το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο μπορεί και προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Διεύθυνση:

Ποσειδώνος 49, Ηλιούπολη. Τηλ.: 210 9750051. Λειτουργεί ώρες καταστημάτων.

Για πληροφορίες εγγραφής:

  • Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, Σοφ. Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαππα, τηλ. 210 9970000, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Κοινωνικού Ηθικού Παντοπωλείου:

  • «ΔΡΑΣΗ»: κα. Ανδριαννοπούλου Παναγιώτα, τηλ: 210 2380208, 6936 784725. E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • «ΕΔΡΑ»: κα. Γκούτσιου Αριστέα, τηλ: 210 5913826, φαξ: 210 5762861, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από το Κοινωνικό Ηθικό Παντοπωλείο Ηλιούπολης.

Δείτε εδώ τις τελευταίες προσφορές!

Με κάθε αγορά σας στηρίζετε

την λειτουργία του Κοινωνικού Ηθικού Παντοπωλείου!

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι