Rejoin.gr - Επιβίωση Κατάλογος - Κοινωνικά Παντοπωλεία

rejoin mazi logoΤον Οκτώβριο του 2011, ομάδα εθελοντών, ευαισθητοποιημένων πολιτών της Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι σε μία μεγάλη ανάγκη της σημερινής κοινωνίας, ίδρυσαν την αστική εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Μ.Α.Ζ.Ι.Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα.
 
Πρωταρχικός σκοπός της Μ.Α.Ζ.Ι. είναι η ουσιαστική συμβολή της στην αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που βιώνουν, καθημερινά πλέον, συνάνθρωποί μας. Άτομα και οικογένειες που δοκιμάζονται από την ανεργία, οικονομική δυσπραγία και προβλήματα υγείας, μπορούν να καλύψουν πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης τους, προμηθευόμενοι εντελώς δωρεάν, είδη διατροφής και ρουχισμού από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
 
Η προσπάθειά μας στηρίζεται αποκλειστικά στην ευγενική προσφορά επιχειρήσεων, οργανισμών και εθελοντών. Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι μετρά 1500 δικαιουχους που τους παρέχονται τρόφιμα, ρούχα και έπιπλα τα οποία προέρχονται απο τα μέλη, τους εθελοντές, απο τις εκδηλώσεις αλλα και απο τους φιλους του Μ.Α.Ζ.Ι. χωρις να δέχεται καμία κρατική επιχορήγηση.

Μ.Α.Ζ.Ι. 

Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα
Κοινωνικό Παντοπωλείο

αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
Τ.: 6984114725, Φ.: 23130 42434
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι