Rejoin.gr - Άλλες Υπηρεσίες Κατάλογος

rejoin plhroforhsh newn deskatiΣτο κτίριο του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Όμιλου Δεσκάτης λειτουργεί το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων. Πρόκειται για μια προσπάθεια του Δήμου Δεσκάτης, να δώσει στους νέους την ευκαιρία να μάθουν τη χρήση αλλά και τις δυνατότητες του υπολογιστή, να μπουν στο Διαδίκτυο (Internet) για να πληροφορηθούν πάνω σε θέματα που τους απασχολούν, να αναζητήσουν πληροφορίες για σχολικές εργασίες, με απώτερο σκοπό να ξεφύγουν από τα γνωστά στέκια που συνήθως συχνάζουν και δέχονται αρνητικές επιρροές. 

Στο χώρο υπάρχουν εγκαταστημένοι υπολογιστές που το παιδί μπορεί να ασχοληθεί όπως επίσης και Internet. Κατά τις ώρες λειτουργίας υπάρχει υπεύθυνο άτομο όπου ελέγχει τη σωστή χρήση των υπολογιστών, αλλά παρέχει και βοήθεια στα άτομα που την χρειάζονται. Παράλληλα φροντίζει για την τήρηση των κανόνων λειτουργίας ώστε να επιτυγχάνει το σκοπό του και όχι να μετατραπεί σε Internet-café.

Ποιους αφορά:
Όλα τα παιδιά από 5 ετών και πάνω καθώς και ενήλικες που θέλουν να μπουν στο Διαδίκτυο για πληροφόρηση.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο λειτουργεί πλούσια βιβλιοθήκη όπου ο καθείς μπορεί να χρησιμοποιήσει ή κατά τη διάρκεια της αναμονής του, όσο περιμένει να αδειάσει κάποιος υπολογιστής, ή και να δανειστεί βιβλία για ανάγνωση στο σπίτι. Εκτός των λογοτεχνικών βιβλίων υπάρχει πλούσιο υλικό σε Ιστορικά βιβλία της Πόλης μας, της Χώρας μας γενικότερα αλλά και πλήθος άλλων βιβλίων που καλύπτουν κάθε ενδιαφερόμενο.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Ώρες λειτουργίας:
Κατά τη χειμερινή περίοδο: 16:00 έως 20:00
Κατά τη θερινή περίοδο: 10:00 έως 14:00 και 18:00 έως 22:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24620 31639
Site: www.dimos-deskatis.gr


rejoin dhmos deskatis logo

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι