Rejoin.gr - Άλλες Υπηρεσίες Κατάλογος

rejoin logos nous logoΤο Κέντρο Ημέρας "ΛΟΓΟΣ-ΝΟΥΣ" είναι μία δομή που απευθύνεται σε παιδιά με αυτισμό, ηλικίας από 7 έως 12 ετών, βασισμένο σε σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα κατάλληλα για τις ανάγκες αυτών των παιδιών με σκοπό την εξατομικευμένη υποστήριξη και την ενίσχυση των προσαρμοστικών τους δεξιοτήτων, στον υψηλότερο δυνατό βαθμό, για την προώθηση της αυτονομίας τους. Οι εκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος αφορούν σε τομείς όπως η επικοινωνία, το παιχνίδι, η αυτοεξυπηρέτηση και η κοινωνικοποίηση.

Για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω χρειάζεται ένα καλά δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες γνωστικές ανάγκες των παιδιών οι οποίες διαφέρουν ανάλογα με το αναπτυξιακό επίπεδο, την ηλικία, τις ικανότητές τους καθώς επίσης και τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα.
Παράλληλα στο Κέντρο Ημέρας αναπτύσσονται Προγράμματα Εκπαίδευσης και Υποστήριξης Οικογενειών. Στα προγράμματα αυτά παρέχεται εκπαίδευση σχετικά με τη διαχείριση των προβλημάτων και της συμπεριφοράς του ατόμου με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή και συμβουλευτική υποστήριξη στις οικογένειες των παιδιών που παρακολουθούν το Ημερήσιο Πρόγραμμα του Κέντρου Ημέρας.

Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Ημέρας αποτελείται από Παιδοψυχίατρο, Ψυχολόγο, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή και Γυμναστή Ειδικής Αγωγής.

Διεύθυνση: Δράκοντος 6 & Ευριδίκης
Πόλη: Αθήνα
Τηλέφωνο:  210.7292200
Facebook Page
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

contentmap_plugin

Μοιραστείτε το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Κατηγορία
Κείμενο
Από
Μέχρι